Posesorii de carduri PSD mai au de asteptat pentru reduceri

Luni, 03 Mai 2010, ora 16:23
2910 citiri
Posesorii de carduri PSD mai au de asteptat pentru reduceri
Foto: PrimaTV

Presedintele tineretului PSD, deputatul Nicolae Banicioiu, spune ca in prezent nu exista contracte sau conventii juridice cu firmele care ar urma sa acorde reduceri posesorilor de carduri nou-intrati duminica in partid, dar se arata convins ca astfel de intelegeri vor fi parafate, chiar si cu patroni simpatizanti ai PD-L.

Contactat de Ziare.com, Banicioiu a explicat ca momentan nu poate oferi prea multe detalii cu privire la efectele concrete ale acestei initiative.

"Pana nu incheiem conventiile juridice, adica contractele cu partenerii comerciali, nu va pot da detalii, insa in momentul in care ele sunt gata le veti gasi pe site-ul PSD. Deocamdata sunt in stadiul de negociere si semnare. Sper ca luna asta sa definitivam cu primii parteneri, dupa care in fiecare luna cred ca se vor adauga din ce in ce mai multi", s-a aratat convins deputatul PSD.

Nicu Banicioiu a precizat insa ca cei cu care PSD va semna contractele prin care posesorii de card social-democrati vor beneficia de reduceri nu vor trebui neaparat sa fie, la randul lor, membri PSD.

"Nu asta e criteriul. Sunt doar parteneri care considera inteligenta aceasta forma de colaborare, benefica pentru ambele parti de a-si mediatiza ori magazinul, ori produsele si care, din cauza crizei, nu au clienti. Pentru ei este mult mai usor sa isi identifice potentiali clienti intrand intr-un sistem de genul acesta", ne-a declarat seful tineretului PSD.

Acesta a mai explicat ca deocamdata nu se poate spune care va fi discountul de care vor beneficia posesorii de carduri intrati duminica in partid. "Nu este vorba de nicio suma, ei ne acorda noua discount-uri iar noi le mediatizam practic numele sau produsele pe site-ul TSD si ii recomandam membrilor nostri. Deci practic este o situatie in care castiga ambele parti", ne-a precizat Banicioiu.

Ponta ii trimite la PD-L pe iubitorii de posete si oua de Paste in cap

In plus, acesta este convins ca afacerea va merge ca pe roate si chiar va inflori. "Eu sunt convins ca pe criza asta, chiar si cei care sunt simpatizanti ai PD-L vor fi dornici sa isi asigure un potential numar mare de clienti, mai ales ca guvernul lor nu face nimic pentru ei sau pentru a stimula consumul. Posesorii cardului vor cauta informatii sa vada unde sunt locurile unde pot beneficia de discount-uri. Dorinta noastra este sa ne extindem la nivel de tara", ne-a mai declarat Nicolae Banicioiu.

Conform site-ului PSD, peste 3.000 de persoane au accesat formularele de inscriere on-line in PSD, in prima luna a campaniei "Inscrie-te acum in PSD", si urmeaza sa beneficieze de reducerile oferite prin cardurile de militant PSD.

Iliescu a primit noul card PSD, cu numarul 600.001

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata la Petrosani ca i-a inmanat liderului onorific al PSD, Ion Iliescu, noul card de militant, acesta avand numarul 600.001. Ponta a mai spus ca si el are un card de acest fel si ca documentul are numarul 600.010.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#carduri PSD, #reduceri card PSD, #Nicolae Banicioiu , #TSD