Mihai Sturzu nu a fost lasat sa intre in sediul PSD: Revoltator! A inceput modernizarea partidului

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 12:21 14856 citiri
Foto: Antena 3

Mihai Sturzu, liderul Tineretului Social Democrat (TSD), nu a fost lasat, luni dimineata, sa intre in sediul PSD, unde avea loc sedinta BPN.

"Mi se pare revoltator. Domnul portar m-a oprit, a spus ca n-am voie sa vin la partid ca nu sunt membru al Biroului (Permanent National - n.red.). Mi se pare incredibil. Sunt presedintele TSD, prin Statut inca cu drept de vot in BPN. Sa nu te lase sa intri in sediul partidului mi se pare... Orice membru PSD trebuie sa intre in sediul partidului", a declarat Mihai Sturzu.

Liderul TSD a mentionat ca, de obicei, a participat la aceste sedinte si ca i se pare "incredibil ceea ce s-a intamplat".

Vizibil iritat, Mihai Sturzu a precizat ca nu tremura de nervi, ci de emotii.

"Nu tin minte in viata asta sa-mi fi fost interzis accesul undeva nici cand eram copil de cinci ani", a adaugat Sturzu.

Liderul tineretului social democrat a fost intrebat daca a discutat duminica cu Liviu Dragnea, dupa ce a sustinut ca social-democratii si-au ales conducerea pe baza unor biletele care au circulat prin sala, el postand si pe pagina sa de Facebook doua fotografii in care aparea buletinul de vot, alaturi de un biletel cu numele indicate.

"Nu (nu am vorbit- n.red.), dar sincer sa fiu ma astept sa vorbesc acum. Cum e posibil sa nu te lase sa intri?", a spus el.

S-a votat pe "biletele" cu indicatii la Congresul PSD? Sturzu publica fotografii incriminatoare

Intrebat daca se asteapta la actiuni impotriva sa, Sturzu a spus ca "Vad ca deja nu ma lasa sa intru in partid".

"Am inceput modernizarea cu dreptul. Urmeaza sa dam afara pe toata lumea din partid. Chiar nu e ok. Nu e ok. Nu ma asteptam la asta", a mai spus social-democratul.

Dupa incident, Mihai Struzu a anuntat si pe pagina de Facebook ca i-a fost interzis accesul la sedinta.

"Acum zece minute tocmai mi s-a interzis accesul la sedinta BPN a PSD din Kiseleff. A inceput modernizarea partidului", a scris acesta pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News