Liliana Minca va fi candidatul PC pentru colegiul 19

Marti, 09 Martie 2010, ora 16:40
2466 citiri
Liliana Minca va fi candidatul PC pentru colegiul 19

Presedintele PC Daniel Constantin a declarat marti ca Biroul Politic al partidului a decis sa o propuna pe Liliana Minca pentru a candida in colegiul 19 pentru un loc de deputat, decizia urmand a fi comunicata si PSD.

"A fost adoptata cu majoritate decizia ca doamna Liliana Minca sa fie candidatul PC in colegiul 19 din sectorul 4. Aceasta este propunerea PC, si celelale partide au spus-o deja si probabil ca vor sustine acest punct de vedere, va fi un candidat al PC sustinut atat de PSD cat si de PNL", a sustinut presedintele PC.

"Este hotararea Biroului Politic al PC aceea de a avea candidat propriu la alegerile din colegiul 19, pe doamna Liliana Minca, o hotarare pe care o vom aduce la cunostinta PSD pentru ca suntem intr-o alianta politica care functioneaza la nivel parlamentar si trebuie sa fie o decizie comuna, deci propunerea va trebui sa aiba atat avizul PC cat si al PSD atata timp cat aceasta alianta este inregistrata la Judecatorie", a mai spus Constantin.

La randul sau, prim-vicepresedintele PC Cristian Popescu Piedone a aratat ca partidul va ramane ferm pe pozitie in sustinerea Lilianei Minca pentru functia ramasa vacanta dupa plecarea Danielei Popa din Camera Deputatilor.

"S-a luat hotararea ca doamna Liliana Minca sa fie candidat al PC in alegerile din colegiul 19, organizatia Bucuresti a PC va pune la dispozitie doamnei Minca toata logistica si infrastructura de care domnia sa va avea nevoie pentru aceasta confruntare. Colegii din Alianta, ma refer la PSD, vor lua act de hotararea pe care noi am luat-o astazi si indiferent de ce zvonuri au aparut pe piata pana astazi, ca ar veni cu un candidat propriu, este parerea domniilor lor, dar PC ramane ferm pe pozitie si nu ne schimbam candidatul, daca ei nu vor intelege sa respecte aceasta alianta vom merge singuri cu un candidat propriu", a subliniat Popescu Piedone.

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a tinut sa sublinieze si ca niciun functionar al primariei sectorului 4 nu va fi implicat in campania electorala a Lilianei Minca, indiferent de simpatiile sale politice.

Alegerile pentru desemnarea unui nou deputat in Colegiul 19 din Capitala, organizate dupa ce Daniela Popa (PC) a demisionat din Parlament, ar urma sa aiba loc in data de 25 aprilie, potrivit unui proiect de Hotarare ce va fi discutat marti de Guvern.

Prin proiectul de Hotarare, Guvernul ar urma sa aprobe calendarul actiunilor din perioada electorala.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Liliana Minca, #Minca colegiul 19, #alegeri Colegiul 19 , #alegeri