Dupa un congres cu scandal si o demisie, TSD si-a ales liderul (Video)

Sambata, 12 Decembrie 2015, ora 17:44 4115 citiri
Foto: B1TV

Gabriel Petrea (foto centru) este noul presedinte al Tineretului Social Democrat, dupa ce a fost ales sambata, in cadrul congresului organizatiei de tineret a PSD.

Pentru functia de presedinte TSD a mai candidat Gabriela Podasca. Gabriel Petrea, care pana la congresul de sambata a detinut functia de secretar general al TSD, a obtinut 801 voturi, iar Gabriela Podasca 189 de voturi.

Congres exploziv al tinerilor PSD: Sturzu demisioneaza, Dragnea spune ca i-a cerut sa se foloseasca de tragedia Colectiv

Congresul TSD a fost extrem de tensionat. Deputatul Mihai Sturzu, fost lider al tinerilor social-democrati, a anuntat ca demisioneaza din partid.

Fostul sef al organizatiei TSD Mihai Sturzu l-a atacat pe Liviu Dragnea caruia i-a cerut sa se autosuspende din functia de presedinte al partidului, din cauza dosarului Referendumului in care a fost condamnat in prima instanta.

In replica, presedintele PSD Liviu Dragnea a raspuns atacurilor lansate de Mihai Sturzu dezvaluindu-le tinerilor de la congresul TSD ca fostul lor lider i-ar fi propus sa se foloseasca in scop electoral de emotia tragediei de la Colectiv, fapt "cutremurator" care nu trebuie sa se mai repete.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii