Deputatul PSD acuzat ca a amenintat si injurat un politist isi cere public scuze

Marti, 07 Ianuarie 2020, ora 21:39
7085 citiri
Deputatul PSD acuzat ca a amenintat si injurat un politist isi cere public scuze
Foto: Arhiva Facebook/ PSD

Deputatul PSD Ilie Rotaru, acuzat ca a amenintat si injurat un politist, dupa ce parcase masina neregulamentar, a spus, marti, ca isi cere public scuze si da asigurari ca nu a jignit si nu s-a folosit de calitatea de parlamentar, iar in privinta incidentului creat, va respecta decizia Politiei.

"Imi_cer scuze pentru incidentul de la aeroportul Suceava. Va asigur ca nu am jignit si nu mi-am folosit calitatea de parlamentar! Imi cer public, scuze! Am gresit ca am stationat intr-o zona interzisa si nu am respectat de indata, indicatiile domnului politist", scrie Ilie Rotaru, pe pagina sa de Facebook.

Acesta povesteste ca incidentul a avut loc in seara de 31 decembrie, la aeroportul din Suceava, cand il astepta pe fratele sau, care a venit din Italia pentru a-si vedea tatal grav bolnav.

"Nu eram deloc intr-o stare buna. Din acest motiv, am plecat de acasa in graba, mi-am uitat actele si nu mi-am dat seama ca am parcat intr-un loc interzis, pentru ca mai erau si alte autoturisme parcate. Am stationat aproximativ 5 minute. Nu imi sta in caracter sa folosesc injurii sau jigniri, indiferent de situatie si de interlocutor. Niciodata nu mi-am folosit calitatea de parlamentar pentru a obtine vreun beneficiu", mai spune deputatul PSD.

Acesta afirma ca "realitatea a fost distorsionata", dar admite ca este vinovat pentru ca nu a avut actele la el si a parcat intr-un loc nepermis.

Ilie Rotarul afirma ca va respecta decizia pe care Politia Suceava o va lua in cazul sau.

Presedintele executiv al Sindicatului National al Politistilor din Romania SNPR Decus, Bogdan Banica, a scris pe Facebook ca deputatul PSD Razvan Rotaru a amenintat si injurat un politist, dupa ce isi parcase masina neregulamentar.

"Cand mai toti romanii intindeau mesele si pregateau sampaniile, colegul meu era la datorie, in Aeroportul Suceava. Asigura masuri de defluire a traficului in parcarea aeroportului pentru a ajunge fiecare cat mai repede acasa. Observa un autoturism parcat neregulamentar si i se adreseaza soferului:

- Va rog din suflet sa eliberati zona, fara scandal...

Pe principiul 'pe mine ma vezi, pe ala nu', conducatorul auto incepe cocalareala. Ce nu e prins in filmare e ca i se solicita documentele de identitate, la care, surpriza: -' Nu iti dau niciun act, ba, sunt deputatul ROTARU RAZVAN-ILIE', si ii flutura politistului un carton cu poza stampilata", a relatat Banica.

Acesta sustine ca in filmare nu este surprins si momentul in care parlamentarul l-a amenintat pe politist, dar ca exista martori.

Iata aici intreaga poveste- Un deputat PSD este acuzat ca a amenintat un politist dupa ce a parcat neregulamentar (Video)

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#deputat psd cerut scuze, #deputat PSD amenintat politist , #stiri PSD