Scandal uriaș în PSD după ce un deputat al partidului a fost surprins în ipostaze intime cu un tânăr

Sambata, 01 Octombrie 2022, ora 20:49 12624 citiri
Deputatul PSD Aurel Bălășoiu urmează să fie exclus din partid, anunță conducerea social-democraților FOTO Facebook / Aurel Bălășoiu

Conducerea PSD a reacționat după ce deputatul Aurel Bălășoiu a fost surprins în mai multe ipostaze intime alături de un băiat. Întrebat dacă a întreținut relații sexuale cu minori, social-democratul a negat.

Conform conducerii PSD, partidul a decis excluderea deputatului Aurel Bălăşoiu şi că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare. Social-democraţii nu precizează motivul excluderii.

După anunţul PSD, imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime alături de un băiat au fost publicate de Gândul. Întrebat dacă a întreţinut relaţii sexuale cu minori, deputatul a declarat că nu recunoaşte.

Imagini în care ar apărea deputatul alături de un băiat au fost publicate de ziarul Gândul, la puţin timp după anunţul PSD.

”Voi merge înainte şi voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc! (n.red. – Răspunsul pe care l-a dat la întrebarea ”Recunoaşteţi că aţi întreţinut relaţii sexuale cu minori?”)”, a declarat Bălăşoiu pentru Gândul.

Ştire inițială

”Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu. De asemenea, PSD se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare”, precizează formaţiunea într-o postare pe Facebook.

PSD mai transmite că ”nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnităţii umane şi a moralei creştine”.

Aurel Bălăşoiu e deputat PSD de Argeş şi se află la primul mandat în Legislativ.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News