Deputat PSD cere convocarea de urgenta a CExN si CN

Joi, 21 Iunie 2012, ora 23:311851 citiri
Deputat PSD cere convocarea de urgenta a CExN si CN

Deputatul social democrat Ion Stan a cerut public conducerii partidului convocarea de urgenta a CExN si CN pentru adoptarea unei pozitii de solidaritate cu Adrian Nastase.

Intr-o scrisoare deschisa adresata presedintilor organizatiilor judetene ale PSD si parlamentarilor PSD, Ion Stan sustine ca procesul in care Nastase a fost condamnat este, de fapt, procesul campaniilor electorale ale PSD si acuza faptul ca actualii lideri ai partidului, dar si ministri in Guvernul Ponta, tac in aceasta privinta, ascunzandu-se dupa fotoliile de demnitari, informeaza Romania Tv.

"Desi PSD are in aceste momente o mare si grava problema, care a iesit la veala odata cu tentativa de suicid a lui Adrian Nastase, liderii marcanti ai partidului tac, iar ministrii partidului se ascund in spatele fotoliilor de demnitari pe care le ocupa in Guvernul Ponta. Procesul in care Nastase a devenit victima strategiilor de lupta impotriva coruptiei ale lui Traian Basescu si Monica Macovei nu a fost procesul lui Nastase, ci procesul campaniilor electoral ale PSD din anul 2004", precizeaza Stan intr-o scrisoare deschisa.

Acesta le-a cerut liderilor de filiale din PSD, precum si parlamentarilor partidului, sa nu se complaca intr-o atitudine lasa colectiva.

"Tacerea noastra, a tuturor, ne acopera de rusine si atitudinea lasa in care ne complacem suna a vinovatie colectiva pentru > de care suntem acuzati ca le-am fi savarsit in campania pentru alegerile generale si prezidentiale din 2004", precizeaza Stan.

Deputatul PSD Ion Stan a fost demis, luni, de BPN din functia de presedinte al organizatiei Dambovita.