Cosmin Gusa a revenit in PSD, dar a fost tinut in umbra pentru a "nu da nastere unor suspiciuni"

Luni, 16 Decembrie 2019, ora 20:41
5352 citiri
Cosmin Gusa a revenit in PSD, dar a fost tinut in umbra pentru a "nu da nastere unor suspiciuni"
Foto: captura video

Cosmin Gusa a revenit in PSD Sector 1 si ar fi trebuit sa participe la Conferinta de alegeri de la nivel municipal, a anuntat, luni seara, Gabriela Firea. Aceasta a spus, insa, ca s-a sfatuit cu presedintele PSD Sector 1 si cu Marcel Ciolacu, iar Cosmin Gusa nu a mai fost prezent la eveniment pentru a nu se naste "suspiciuni".

"Am primit cel putin trei mesaje in timpul conferintei, de ce nu a mai fost prezent domnul Vasile Dancu si de ce nu a mai fost prezent domnul Cosmin Gusa, pentru ca domnul Gusa era initial delegat din partea PSD Sector 1. Ne-am sfatuit si nu voiam sa dam nastere unor intrebari, unor suspiciuni si ne-am dorit ca mesajul de la conferinta PSD Bucuresti sa fie cel transmis de organizatia noastra, de colegii nostri si de invitatii speciali.

Ce vreau sa transmit - si ma bucur ca domnul Marcel Ciolacu este deschis si achieseaza acestei idei de modernizare a PSD si de deschidere a portilor partidului catre intelectuali, catre oameni de stanga, catre oameni de centru stanga cei care promoveaza valori foarte apropiate de nevoile cetatenilor", a precizat, luni seara, Gabriela Firea, dupa ce a fost aleasa presedinte al PSD Bucuresti.

Firea a afirmat ca, "in momentul in care esti un partid inchis, cand traiesti in bula ta, cum traiesc altii, nu este bine si s-a vazut".

"Eu personal, toate persoanele care pot sa aduca plus valoare partidului consider ca sunt binevenite langa noi pentru ca nu avem de ce sa ne temem si acum avem un lider al partidului care nu se comporta precum un arbore falnic care nu lasa iarba sa creasca sub el.

Cosmin Gusa este un jurnalist, un realizator TV care a fost membru la Sectorul 1, a fost exclus, inteleg ca a revenit in organizatie. Asa mi-a spus presedintele PSD Sector 1. Nu doreste functii, nu doreste sa candideze pentru nicio pozitie, vrea doar sa participe la campania electorala. Nu candideaza pentru nicio functie, nici la nivel de sector, nici la municipiu, nici la nivel de tara", a mai spus Firea.

Cosmin Gusa a fost exclus din PSD, in 12 noiembrie, in aceeasi sedinta cu Ana Birchall.

El revenise in partid, in 28 octombrie, dupa 16 ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Cosmin Gusa PSD , #stiri PSD