Cosciug, cruce si lumanari in fata sediului PSD din Rosiorii de Vede

Luni, 25 Noiembrie 2019, ora 22:44
6133 citiri
Cosciug, cruce si lumanari in fata sediului PSD din Rosiorii de Vede
Foto: Faceboo/Carmen Dumitrescu

Un barbat a asezat, luni, in fata sediului PSD din Rosiorii de Vede un cosciug, o cruce si lumanari, lucru care nu reprezinta o noutate pentru locuitori, dupa cum a precizat, pentru Agerpres, Valerica Carciumaru, presedintele social-democrat al organizatiei locale si primar al municipiului.

"Nu e o noutate, nu ne surprinde cu nimic. Inca din mandatul trecut facea lucruri de genul asta, cu sicrie pe masina, cu o remorca pe care afisa tot felul de mesaje si pe care a adus-o in fata primariei, la Politia Municipala, la Judecatorie. Si acum, in toata perioada campaniei electorale, se tinea dupa noi cu tot felul de mesaje. Are un comportament din asta, mai...", a declarat Carciumaru.

Sesizari au fost depuse, insa, in opinia primarului, legislatia este prea blanda.

"Din pacate, legislatia nu prea poate sa-l puna sa raspunda pentru faptele lui. Sesizari am mai facut, desi ne-am cam plictisit vazand ca tot facem sesizari si le facem degeaba", a spus primarul.

Barbatul a fost sanctionat in mai multe randuri, insa amenzile au ramas neplatite.

"Are sanctiuni multe (...) si n-a platit mai nimic pana acum. Are amenzi si de la Politia Locala si de la Politia Municipala pentru tulburarea linistii publice, pentru afisaj in locuri nepermise si altele. E o persoana nemultumita de toata lumea", a adaugat Valerica Carciumaru.

Potrivit edilului, persoana respectiva "are o problema cu PSD-ul", iar dupa incidentul de luni a fost sesizata Politia Locala, care "i-a dat o amenda, ca multe altele pe care nu le plateste". Acesta a precizat ca barbatul in cauza "are amenzi cumulate in valoare de 18.000 de lei".

Liderul social-democratilor din Rosiorii de Vede a spus ca el, personal, nu-si face probleme in legatura cu cele petrecute si ca problemele sunt altele.

"Nu-mi fac mari probleme cu asta, am alte griji acum, nu omul asta care ne bruiaza asa (...). Eu am alte probleme, cu lucrari la strazi, cu banii de la PNDL care nu mai vin", a mai spus Carciumaru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#cosciug PSD Rosiorii de Vede , #primari