Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
De ce fierbe PSD, dupa declaratiile lui Badalau
Luni, 02 Decembrie 2019, ora 18:00
Nu cred ca Niculae Badalau, liderul de Giurgiu al PSD, s-a asteptat sa starneasca atatea valuri in jurul sau, atunci cand a folosit un limbaj pe cat de agramat, pe atat de otravit, spunand despre...
03.12.2019, 17:18 -Gogu2018 :To:Ioan Danila Rank user: x2 03.12.2019, 16:57
Asta este, "prostul pana nu este si fudul nu este prost destul".....cred ca proverbul asta ti se potriveste de minune daca tu imi spui ca in acel context gresala este ca nu l-ai pus la plural pe "stiai".Voi (tu , Badalau, Viorica, etc.) chiar nu stiti ca "nu stiti". Cred ca nici nu mai merita sa mai pierd timpul cu tine. Sa auzim numai de bine!
03.12.2019, 11:59 -Ioan Danila :Mai căutați și vedeți ce mai descoperiți
De cele mai multe ori scrii ceva și apoi, după ce transmiți textul apar aceste distorsionări insă eu cred, deși nu am nimic de a face nici cu Bădălău și atat mai puain cu Viorica, că ar trebui să vă mai abțineți in a mai insulta oameni de dragul de ai insulta fără a-i cunoaște luandu-te doar după ceea ce spun alții. Va trebui să știai că Diaspora este manevrată și nu contez nici-o dată pe votul lor.
03.12.2019, 16:31 -Gogu2018 :"Va trebui să știai..."
Poti sa ne explici si noua ce ai vrut sa ne transmiti cu sintagma "Va trebui să știai"? Crezi ca este o insulta daca pun intrebarea asta? He,he,he.....Problema este ca sunteti inca cam multi "astia" ca tine ca Badalau, ca Viorica si nu va dati seama ca voi sunteti "masa de manevra" de care vorbesti tu.Sa auzim numai de bine!
03.12.2019, 16:57 -Ioan Danila :Diaspora - Vestitorii gargarei
Chiar vorbeam de Diaspora in mesajul transmis și, deși recitesc un text inainte de al transmite apar aceste inexactități insă fiind vorba de ,,știai,, in loc de știați nu cred că era ceva ce nimeni n-ar fi putut ințelege ceea ce am vrut să spun. Doar poate unii care-și dau prea multă importanță sau au opinii fixe asupra unui personaj din politica romanească.
Nu m-am supărat și nu am dece insă cand este vorba de individ, indiferent ce politică imbracă nu-l pot băga in aceeași oală cu mizerabilii pentru că, dehhh, oameni suntem și obraz avem.
Toată stima
03.12.2019, 06:06 - :Bai! voi aveti...
probleme mintale...!
badalau!? nume de rrom telectual! ce mama "lu" proces verbal asteptati de la un astfel de specimen1?
Problema este...cum asa o panarama a ajunms acolo!?
Vai de mama ta natie!
02.12.2019, 22:26 -m.omiduta :Nu incetez sa ma mir, cand vad asemenea specimene precum Badalau
care mai au si functii prin partide si care spera sa obtina ceva facand astfel de declaratii. Dom Babalau cred ca traieste pe alta lune sau prin sat pe la el, oamenii n-or fi plecat de saracie sa-si castige o paine prin straintate si nu stie ca regiuni intregi traiesc din banii castigati de romanii din straintate. Fara romanii din diaspora, Romania ar fi dat faliment demult, la ora asta se murea de foame, si nu exagerez deloc. Insa, una e una si alta e alta, niciunui politician, indiferen de partid nu trebuie sa-i fie permis sa jigneasca algatorii, indiferent cu cine ar vota acestea. Jignirea electoratului este inadmisibila si ar trebui sa aduca excluderea politicianului in cauza din viata politica.
02.12.2019, 10:32 -Aporistikon :Singura reformă posibiă pentru PSD
...este să dispară, așa cum a dispărut și PNȚCD. Iar singurul care poate să ajute cu adevărat la dispariția PSD este electoratul, la vot. Aici nu e vorba de doctrina politică, că e de stanga sau de dreapta, ci de modul in care este organizată această clică de mafioți. Ea nu se poate reforma. Nici măcar demografic, prin dispariția (din cauze naturale) a securiștilor și comuniștilor bătrani, pentru că acum, deși au venit mulți tineri in PSD, metehnele partidului nu au dispărut. Dimpotrivă, parcă totul arată mai rău. PSD e un fel de atractor pentru hoți și escroci de toate varstele.
02.12.2019, 19:05 -Webber :nu vreau sa te jignesc
dar fara falsa modestie asta o stiam eu din 1996.niciodata nu am votat fsn,pdsr.usl,psd,nici daca la conducere erau dusmanii nostri,bolsevicii,ungurii,si toti dusmanii.nu erau mai hoti ca ei
02.12.2019, 18:39 -Cordan :De plebei și patricieni, auzit-ai?
Niciodată nu o să dispară cafteala dintre cei mulți, proști și săraci, pe de o parte, și cei puțini, deștepți și bogați, pe de altă parte. In Uniunea europeană nasoleala este cumva atenuată. In general, in restul lumii, D-zeu cu mila.
02.12.2019, 19:39 -Emigrantul-Anonim :daca n-ar fi asa, n-ar mai fi concurenta=progres!!
*
02.12.2019, 10:26 - :Trebuie respectati, pentru ca sunt fratii nostri
suntem frati si cu visinescu, turcanu, nicolschi, dej, ceausoglu.
Hai sa ne respectam !
#consenssiarmonie
#neconflictualitatemaxima
#safuraminpace
#dancilapresedintealue
#printullaabator
02.12.2019, 09:29 -LIBERALUL :Reforma din PSD,
Nu e posibilă cu bădălăii care nici atitudine de complezență nu au luat.A,ba da,Firea săritoare in copacul reformei,dar nu pentru năravul că POT și de restul,mă doare-n COT!
Reformă cu potlogarii evidențiați in toți acești 3 ani,este imposibilă!
02.12.2019, 09:03 -Gile :Foarte simplu
Mafia PSD nu fierbe deloc !
Toti mafiotii PSD gandesc precum Badalau !
Ei vor sa salveze aparentele in vederea alagereilor de anul viitor !
03.12.2019, 02:10 -gheu :O sa vedem
Eu am adus prima data urna in Copiapo Chile, acum vre-o 18 ani. Ambasadorul de atunci avea un limbaj vulgar si culmea il chema Militienescu. Avea un limbaj mai murdar decat *** din cotet. Ceilalti care au urmat au facut la fel. Singura persoana care a ajutat romanii din Chile a fost doamna Consul Camelia Jipa. In 23 de ani de cand traiesc aici.
02.12.2019, 08:42 -Gile :Foarte simplu
Mafia PSD nu se poate reforma cu Ciolacu, Dăncilă, Oprisan, Stănescu, Arsene, Buzatu, cu Iordache, Nicolae, Nicolicea, Bădălău, Steriu, Carmen Dan, Rovana Plumb, Olguta Vasilescu si multe alte nulitati care se exprimă in sabloane verbale cu greseli gramaticale.
Si dacă mai beneficiază si de "expertiza“ unui Năstase, Hrebenciuc, Mitrea sau Cozmancă sansele devin infinitezimale.
02.12.2019, 18:35 -hello :Ai uitat de firea lui pandele ot Voluntari !
Tata firea nu se transforma, nu se reformeaza, ea doar radiaza ura viscerala impotriva bucurestenilor ...
02.12.2019, 08:36 -Gile :Mafia PSD nu se poate reforma
E ca si cum s-ar incerca sa se reformeze PCR, cu aceeasi membri comunisti, intr-un partid european !
De 30 de ani mafia PSD s-a tot "reformat". Insa ce poti sa reformezi la fosta nomenclatura PCR sau la fosta securitate ?
Mafiotii PSD sunt borfasi pana-n structura genetica ADN si nu se mai poate sa faci oameni cinstiti din ei.
Sa luam exemplul puscariasului Adrian Nastase care are copiii scoliti la universitati de renume din vestul Europei insa ei tot borfasi raman.
Si asa vor ramane pana la stra-stranepoti in veci AMIN.
02.12.2019, 10:27 - :Fosta SI actuala
.
02.12.2019, 08:15 -LUPTAdeCLASA :Stima noastra si mindria
Badalau, MITOCANIA !
Comentariu inadecvat
1 / 2 Inainte>> 
Versiuni: mobil  /  Web  /  Smartphone
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor