Codrin Stefanescu, in razboi cu jurnalistii: Pupatoriu de popouri basiste si mancatoriu de cozonac oranje

Duminica, 05 Ianuarie 2014, ora 17:45
10504 citiri
Codrin Stefanescu, in razboi cu jurnalistii: Pupatoriu de popouri basiste si mancatoriu de cozonac oranje

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, s-a dezlantuit pe Facebook impotriva jurnalistului Robert Turcescu precum si impotriva publicatiilor critice la adresa puterii.

"turcescu (cu T mic), acest pupatoriu de popouri basiste, acru si frustrat pana-n adancul colonului sau, mancatoriu de cozonac oranje si tovaras de nadejde cu tanti popa! Zau, dar sunt chstii cunoscute! Mama lui de colonel!...! ", a fost comentariul liderului PSD.

La scurt timp dupa prima postare, Codrin Stefanescu a revenit cu jignirile pe Facebook. "Turcescu e un bou! Dar stie si el asta, ce naiba! I-am tot spus-o...", a mai scris Stefanescu pe reteaua de socializare.

Jurnalistul Robert Turcescu a prezentat el insusi capturi de ecran cu aceste comentarii si a spus ca motivul atacului ar avea o legatura cu invitatiile la emisiuni.

"Iata alte doua comentarii semnate Codrin Stefanescu. De data asta ma privesc si au fost facute pe pagina amicului Tiberiu Lovin. Bietul Stefanescu ma uraste pentru ca refuz sa-l invit in emisiuni si pentru ca am avut neobrazarea la un moment dat sa-i atrag atentia pe propria-i pagina de FB ca e agramat...", a scris realizatorul de emisiuni pe B1 TV.

Postarea lui Robert Turcescu a strans peste 500 de Like-uri si a provocat peste o suta de comentarii.

Jignirile lui Codrin Stefnescu au stranit un val de critici din partea mai multor utilizatori de Internet, fapt care l-a determinat pe acesta sa mai scrie o replica acida pe reteaua de socializare.

"Mesaj pentru toti prietenii mei: Feriti-va de postacii basisti! Sunt rai, incuiati, frustrati si fanatici! Injura, ameninta, ataca in haita si se uita LaBe 1Tv! Citesc Ev. Zilei! Sunt prezenti pe toate site-urile, blog-urile si paginile de fb a celor ce-l critica pe Iubitu' Conducator! Isi fac cate 20 de conturi false, actioneaza ziua cand oamenii sunt la munca sau tarziu in noapte, cand oamenii normali dorm! Sunt irascibili, spalati la creier si vulgari! Toate la maxim! Blocati-le accesul la paginile voastre, izolati-i, pur si simplu, de noi toti!!! Cu calm, evident....", a scris pe 3 ianuarie, pe Facebook, Codrin Stefanescu abuzand din nou de semnele de punctuatie.

Codrin Stefanescu, unul dintre politicienii care apare des la televizor, este cunoscut pentru reactiile acide in direct.

Mai mult, la ultima infatisare a lui Adrian Nastase la Inalta Curte, secretarul general adjunct al PSD a fost dat afara din sala.

"Eram in ultimul rand, toata sala era linistita, nu se auzea nici musca in aceasta sala. Stateam in spatele salii, nici macar nu am spus o vorba. I s-a parut ca noi, de acolo, din spatele salii, ne-am hilizit in momentul in care m-am ridicat putin sa ma uit in fata. Eu sunt convins ca stia exact cine sunt. Si imi spune 'domnul ala chel'... Atunci hai sa ne vedem in instanta sa vedem cum e. Daca eram in carutul cu rotile poate venea si imi spunea 'domnul cu carutul cu rotile' sau 'retardul acela'", a declarat Codrin Stefanescu dupa incident.

A.C.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Codrin Stefanescu atac Facebook Turcescu, #Codrin Stefanescu dezlantuit jigniri Turcescu, #scandal Codrin Stefanescu , #stiri PSD