Cezar Ouatu a intrat in politica - s-a inscris in PSD

Miercuri, 07 Mai 2014, ora 16:15
2415 citiri
Cezar Ouatu a intrat in politica - s-a inscris in PSD
Foto: Facebook/ PSD Prahova

Cantaretul Cezar Ouatu, care a reprezentant Romania la concursul Eurovision 2013, s-a inscris miercuri in PSD, filiala Prahova.

"Celebrul contratenor ploiestean Cezar Ouatu s-a inscris astazi in PSD Prahova. Ii dorim 'Bun venit in echipa PSD!'. In aceasta dupa-amiaza, de la ora 17.00, la sediul PSD Ploiesti, va avea loc festivitatea de primire in partid", se arata pe pagina de Facebook a PSD Prahova.

Dupa postarea anuntului, insa, numerosi utilizatori ai Facebook si-au manifestat dezaprobarea fata de alegerea cantaretului.

"Voi disocia artistul Cezar, pe care il admir, de partizanul PSD", ii scrie unul dintre ei, iar altul noteaza: "Pacat...Pacat....Pacat...Pacat... dar pana la urma 'It's your life' si este alegerea ta. Tare murdara este politica....".

"Pacat ptr.faptul ca ai amestecat arta cu rahatul", scrie intr-un alt mesaj, iar un utilizator Facebook are un sfat pentru artist: "Asa este Cezar dar tu transmiti prin muzica ta un mesaj pur acum te ai asociat cu cocina politica nu cred ca mesajul tau v a mai avea aceeasi semnificatie indiferent ce mizerie de partid alegeai este acelasi lucru pacat ca te ai murdarit in Romania politicienii sunt murdari".

Cezar Ouatu apare intr-o imagine de pe reteaua de socializare impreuna cu senatorul PSD de Prahova Daniel Savu. Presedinte al PSD Prahova este Mircea Cosma, liderul Consiliului Judetean, care este cercetat in libertate sub control judiciar, pentru trafic de influenta.

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, va fi cercetat in libertate, sub control judiciar - Update

Finala Eurovision 2013: Cezar Ouatu, performanta incredibila

In finala concursului Eurovision din anul 2013, care a avut loc in Suedia, Cezar Ouatu s-a clasat pe locul al 13-lea.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Cezar Ouatu PSD Prahova, #Cezar Ouatu intrat politica, #Cezar Ouatu politica PSD , #stiri PSD
Comentarii
Poza cetatean.ro
cetatean.ro
rank 5
Cred ca acum e bucuros Nastase...
Poza Kikiki
Kikiki
rank 2
Ouatu devine membru PSD...