Cel mai pesedist dintre pesedisti in vremuri de pandemie

Autor: Cristian Preda - profesor de stiinte politice
Joi, 09 Aprilie 2020, ora 07:57
14051 citiri

Enumar mai jos cateva decizii, declaratii ori initiative din ultimele zile ale unor pesedisti mai mari sau mici si va invit sa spuneti care dintre ele exprima mai bine natura acestui partid:

1. Anunturile contradictorii facute de Gabriela Firea privind testarea bucurestenilor pentru coronavirus.

2. Spaga de 10 mii de lei primita de primarul din comuna tulceana Crisan, echipat cu masca si manusi antivirus.

3. Decizia Gabrielei Firea de a aloca 18 milioane de euro unui june pesedist pentru a repara statiile de troleibuz din Capitala.

4. Anuntul facut de colegul ei de la Sectorul 1 cum ca va cumpara cu 15 milioane de euro tablete pentru toti copiii din fieful sau electoral.

5. Revenirea Sorinei Pintea asupra deciziei de a demisiona de la spitalul din Baia Mare, dupa ce pana deunazi zicea ca e asa de bolnava ca nu poate suporta arestul preventiv.

6. Declaratia lui Marcel Ciolacu despre depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului, pe care il acuza de "abordare pompieristica" in criza epidemiologica actuala.

7. Razboiul Olgutei Vasilescu cu Directia Sanitara Dolj care a interzis folosirea unui dezinfectant veterinar pentru igienizarea blocurilor de locuinte din Craiova.

8. Solicitarea facuta de Viorica Dancila ca ea insasi sa fie inclusa, alaturi de toti fostii premieri si presedinti, intr-un grup de lucru care sa gestioneze criza actuala.

9. Initiativa senatorilor PSD de a-l exclude pe presedinte din procesul de numire a sefului Consiliului Concurentei, cu argumentul ca doar parlamentarii ar putea fi neutri.

10. Proiectul de lege al PSD de suspendare a tuturor proceselor in timpul starii de urgenta.

Cristian Preda este profesor la Universitatea din Bucuresti si fost deputat european.

Autorii care semnează materialele din secțiunea Invitații – Ziare.Com își asumă în totalitate responsabilitatea pentru conținut.



Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#initiative PSD pandemie coronavirus, #initiative membri PSD , #stiri PSD