Ce cred femeile din PSD despre scandalul sexual provocat de barbatii din partid

Marti, 16 Noiembrie 2010, ora 08:37 2923 citiri

Femeile din PSD sunt nemultumite ca barbatii din partid au fost implicati intr-un scandal sexual si cred ca, pentru dosarul prostituatelor de lux, in care au fost implicati Robert Negoita si Nicolae Banicioiu, sunt necesare scuze.

Corina Cretu sustine ca "astfel de atitudini" pot compromite eforturile PSD de a "promova politici in favoarea femeilor, de a combate discriminarea de gen, de a face din egalitatea de sanse intre barbati si femei o realitate".

"Datoram scuze celor contrariati si dezgustati de modul in care au fost prezentati unii membri ai PSD in acest scandal", a declarat Corina Cretu, potrivit Gandul.

Vicepresedintele PSD, Rodica Nassar, comenteaza la randul sau scandalul: "Cand iti asumi o functie publica, trebuie sa ai si responsabilitatea de a o onora. Nu pot spune insa ca actiunile unor membri pot compromite activitatea intregului partid", a spus Nassar.

Sefa organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat, in schimb, ca dosarul in care apare numele colegilor Negoita si Banicioiu este "politic", facut la comanda "in replica la dosarul ALRO".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza DemonBanal
DemonBanal
rank 5
deci banicioiu si negoita au fost determinati de pdl sa calareasca tinerele psdiste