Candidatul PSD la Sectorul 3, Aurelian Badulescu: Presedintele este un dislexic

Joi, 30 Iulie 2020, ora 15:48
5530 citiri
Candidatul PSD la Sectorul 3, Aurelian Badulescu: Presedintele este un dislexic
Foto: Facebook/Aurelian Badulescu

Prezent in platoul Digi 24, alaturi de Ana Ciceala (USR) si Violeta Vijulie (PNL), viceprimarul Aurelian Badulescu a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis are o dificultate de a stapani in mod precis si fluent limba romana, spunand despre acesta ca este "dislexic".

Intrebat daca regreta afirmatia facuta, Badulescu a replicat:

"Nu imi pare rau. Nu vreau sa imi cer scuze, ca pur si simplu nu vreau eu. Ma obligati sa fac ceva ce nu vreau?", i-a raspuns moderatoarei.

Aurelian Badulescu a fost desemnat presedintele interimar PSD Sector 3 si candidatul social-democratiilor la primarie, in locul lui Robert Negoita.

"Teatral, cu PSD-ul in gura"

Viceprimarul PSD al Capitalei a spus ca presedintele a fost "teatral" si ca nu are solutii la criza sanitara provocata de coronavirus, arata Digi 24.

"Teatral, cu PSD-ul in gura. Incearca sa acopere ce nu a facut guvernul care in acest moment este la mansa. Invoca chestiuni care nu au legatura cu realitatea sanitara. Nu poate sa raspunda la acest esec decat prin acuze. In loc de PSD, daca i-as scoate din registru si l-as ruga sa inlocuiasca cu solutie, cred nu o are. Este tragic", a spus Aurelian Badulescu, la Digi24.

El a spus ca situatia actuala "este rezultatul unei proaste administrari, dupa perioada starii de urgenta, masurile nu au fost contemporane cu situatia reala" si ca "acum suntem cu totii nevoiti sa luam masurile care se impun".

"Poate sa spuna orice, cand vrei sa creezi o criza trebuie sa ai si produsele necesare. Cat esti in opozitie, nu ai ce criza sa creezi printr-un discurs public", a adaugat viceprimarul PSD al Capitalei.

La mentiunea ca presedintele facea referire la tergiversarile din Parlament, Badulescu a raspuns ca "asta este o utopie, dupa ce CCR s-a pronuntat, in toata perioada de asteptare erau alte instrumente care se puteau folosi. Asta este doar o scuza la faptul ca nu au reusit sa se implice sinergic si contemporan cu cresterile care erau de evidenta".

"Ce masuri imediate au luat in acea perioada? Cand vedeai ca lucrurile se ingroasa pe litoral, trimiteai toata politia romana, ii puneai din 5 in 5 metri si rugai pe oameni sa fie responsabili pana cand se rezolva aceasta chestiune. Apoi, exista ordinul de prefect, care este reprezentantul guvernului in teritoriu", a subliniat el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
Iohannis dezaprobă recrutarea militară obligatorie: ”Trebuie mai multă atractivitate pentru cariera militară”
Iohannis dezaprobă recrutarea militară obligatorie: ”Trebuie mai multă atractivitate pentru cariera militară”
Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, marţi, 23 aprilie, că nu va avansa recrutarea militară obligatorie şi a subliniat că pentru cariera militară ar trebui să se facă mai multă...
#Badulescu, #PSD, #Iohannis , #PNL