Banicioiu le aminteste celor care organizeaza mitingul de sambata ca tot ei au puterea

Luni, 04 Iunie 2018, ora 17:55 5673 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Deputatul Nicolae Banicioiu, proaspat demisionat din PSD si trecut in echipa lui Victor Ponta, nu e convins de legitimitatea mitingului organizat de PSD, sambata, de vreme ce tot PSD e la guvernare si are puterea de a legifera.

"Eu, unul, cred ca este o alegere nefericita. Este o idee pe care nu o luam in calcul. Mi se pare un demers lipsit de sens. Nu vreau sa zic nimic rau fata de fostii mei colegi. Macar s-a ales o alta tema, nu mai este un miting de sustinere a doamnei Dancila, nu mai este cu familia traditionala, acum este impotriva abuzurilor. Si ma bucur ca, in sfarsit, se vorbeste si de stoparea abuzurilor, dar as vrea sa-i informez pe cei care organizeaza mitingul ca au toata puterea: au Parlament, Guvern, majoritate parlamentara, deci pot sa legifereze, pot sa guverneze si pot sa stopeze orice abuz prin instrumentele democratice pe care poporul roman le-a asigurat atunci cand au mers la vot", a afirmat, luni. la Parlament, fostul deputat PSD, Nicolae Banicioiu, care recent s-a inscris in partidul Pro Romania.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni ca mitingul impotriva abuzurilor va avea loc sambata, ora 20.00, in Piata Victoriei, in conditiile in care "exista o putere subterana care paraziteaza deciziile importante".

"Un miting organizat impotriva abuzurilor care se intampla in Romania de mult timp, faptul ca democratia si statul de drept sunt afectate de cativa ani in Romania. Facem acest miting pentru a arata ca suntem decisi sa mergem pana la capat. Ii asteptam pe toti acre vor sa traiasca intr-o tara libera, in care sa nu mai fie institutii aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriase se pune problema ca o putere subterana sa paraziteze deciziile si sa influenteze intr-un mod ocult decizii importante, sa permita instruziuni neconstitutionale, sa permita ca cetateni romani, firme romanesti sa fie inchise, zeci, mii de destine sa fie distruse", a declarat luni, dupa sedinta PSD, Liviu Dragnea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii