Amenda CNA pentru imagini cu un lider PSD in timp ce facea sex cu o tanara

Joi, 10 Aprilie 2014, ora 19:54
8372 citiri
Amenda CNA pentru imagini cu un lider PSD in timp ce facea sex cu o tanara
Foto: Facebook/Ionel Arsene

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat, joi, postul de televiziune Est TV din Piatra Neamt, dupa ce acesta a difuzat o inregistrare in care presedintele fialialei nemtene a PSD, deputatul Ionel Arsene, apare intretinand relatii sexuale cu o tanara.

In emisiunea Breaking News, difuzata pe 3 aprilie, de la ora 21:00, a fost difuzat un filmulet ce il infatiseaza pe liderul PSD Neamt facand sex cu o tanara, partile intime ale acestora, precum si chipul tinerei fiind acoperite, transmite Mediafax.

Postul local de televiziune a primit o amenda de 200.000 de lei pentru materialul intitulat "Modelul politicianului roman - relatii intime cu minore".

Membrii CNA Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Laura Georgescu si Cristina Trepcea au votat pentru aplicarea sanctiunii, in vreme ce Christian Mititelu, Rasvan Popescu si Radu Calin Cristea au votat impotriva sanctiunii propuse de Laura Georgescu, presedintele Consiliului.

Dosarul "Sex cu politicieni" la Cluj: Patroana Nana Club, condamnata la inchisoare

"Este vorba de un politician proeminent despre care se spune ca are relatii cu minore. Este demonstrat ca este vorba de o minora? Daca este intr-adevar un politician care are relatii sexuale cu o minora, asta e o chestiune de interes major", si-a motivat Christian Mititelu votul.

La randul sau, Cristina Trepcea a spus ca materialul, chiar daca era o stire, deci o informatie de interes public, trebuia difuzata cu respectarea legii audiovizualului si ca "nu se justifica sa dai asemenea imagini la televizor".

Indemn parintesc pentru tanara cu care facea sex

Imaginile difuzate de postul de televiziune au aparut ulterior si pe Internet si chiar daca nu se stie daca tanara este minora, in inregistrare se poate auzi cum deputatul PSD ii recomanda tinerei sa mearga la scoala. "Du-te, ma, la scoala, du-te si invata. Dupa ce nu vei mai fi frumoasa, ai sa...", ii spusea liderul PSD Neamt celei cu care a facut sex.

Ulterior difuzarii imaginilor, Ionel Arsene a transmis un comunicat in care condamna "modul mizerabil in care s-a incercat discreditarea" sa si a activitatii sale.

Dosarul "Sex cu minore" la PSD: Banicioiu si Ionut Negoita, audiati

"Sunt sotul unei femei minunate si tatal unui copil extraordinar. Regret profund ca numele meu a fost implicat intr-o asemenea actiune calomnioasa. Timpul petrecut in politica m-a invatat ca te poti astepta la orice, dar familia nu trebuie sa sufere din cauza celor fara onoare si rusine care au putut gandi un asemenea atac la adresa mea.

Si sunt convins ca, la fel ca mine, nemtenii isi pretuiesc familiile si pe cei dragi si vor fi alaturi de mine pe parcursul acestor evenimente", transmitea liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, dupa difuzarea imaginilor compromitatoare.

Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
#deputat Ionel Arsene sex minora, #televiziune amendata imagini sex, #Est TV amenda CNA , #deputati