Român acuzat că a obligat mai multe tinere să se prostitueze în Austria, Franța, Elveția și Germania. Ce au găsit polițiștii la percheziții

Vineri, 05 August 2022, ora 12:54 2967 citiri
Droguri și bani găsite în casa unui proxenet din Vrancea FOTO DIICOT

Un bărbat din Vrancea a fost reținut pentru 24 de ore la solicitarea procurorilor DIICOT, fiind acuzat că a obligat mai multe tinere să se prostitueze, folosind metoda ”loverboy”.

În cauză s-a reținut faptul că, perioada 2020 – 2022, proxenetul a racolat trei tinere pe care le-a determinat, prin constrângere fizică și psihică, să practice prostituția în folosul său în județul Vrancea, dar și pe teritoriul Austriei, Franței, Belgiei, Elveției și Germaniei.

Ulterior, banii obținuți din activitatea infracțională au fost folosiți pentru achiziția unor bunuri, au precizat procurorii.

”În urma punerii în aplicare a trei mandate de percheziție domiciliară în municipiul Focșani, au fost descoperite și ridicate mai multe documente, suma de 2.100 de euro care a fost indisponibilizată, două telefoane mobile, 10 grame de canabis, un gram de cocaină și două grindere”, conform unui comunicat DIICOT.

În cauză se efectuează cercetări față de același inculpat și sub aspectul comiterii infracțiunii de deţinere de droguri de risc şi mare risc în vederea consumului.

În cursul zilei de 04.08.2022 judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News