Românul ajuns celebru după protestul camionagiilor din Ottawa: „Voi merge acasă glorios ca Cesar sau într-un sac de cadavre” VIDEO

Joi, 10 Februarie 2022, ora 10:31 8189 citiri
Românul a comparat atmosfera de la protest cu cea de la Revoluția din 1989 FOTO Captură Video / Youtube

Un interviu cu un șofer de origine română care participă la protestul din Ottawa a camionagiilor canadieni a devenit viral, fiind distribuit masiv în comunitățile de români din Canada și Statele Unite.

În înregistrare, șoferul Csaba Vizi afirmă că este maghiar născut în România și că vine din Windsor (Ontario) pentru a participa la protest. Acesta a declarat că va pleca ultimul de la manifestare.

„Voi merge acasă glorios ca Cesar sau într-un sac de transportat cadavre,” a afirmat el, precizând că, în momentul interviului, era deja de opt zile și trei ore în capitala federală canadiană.

Românul a vorbit și despre atmosfera de la protestul îndreptat împotriva restricțiilor impuse de autoritățile canadiene, asemănând-o cu cea de la Revoluția din 1989 când a fost înlăturat de la putere dictatorul Nicolae Ceaușescu.

VIDEO Youtube

Csaba Vizi s-a declarat impresionat de solidaritatea celor care participă la protestul ce ține de mai bine de o săptămână și a povestit cum sunt ajutați de canadieni cu mâncare, donații sau bani. Totodată, acesta a criticat guvernul Trudeau pentru mandatele de vaccinare solicitate șoferilor, afirmând că acestea „au distrus atât de multe vieți. Atât de mulți oameni și-au pierdut locurile de muncă, și-au pierdut speranța.”

Filmarea cu șoferul canadian de origine română a devenit virală, ea fiind răspândită în comunitățile de români care locuiesc în Canada, dar și în Statele Unite. În general, aceștia au lăudat opiniile lui Vizi și s-au declarat în favoarea protestelor camionagiilor canadienii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News