Revoltă în Bolintin-Vale, după ce un bărbat a fost omorât cu o piatră. Localnicii sunt furioși pe autorități VIDEO

Miercuri, 12 Ianuarie 2022, ora 21:33 6490 citiri
La apariția forțelor de ordine, localnicii au huiduit şi au cerut ca primarul oraşului să discute cu ei FOTO captură Facebook

Zeci de localnici din Bolintin-Vale au ieșit în stradă miercuri seară, 12 ianuarie, pentru a protesta față de lipsa de implicare a autorităților, după ce un bărbat a fost ucis cu pietre.

Tragedia s-a produs în 9 ianuarie, pe stradă. Totul a pornit de la un conflict între şoferul unui microbuz şi un tânăr. În timpul scandalului, tânărul l-a lovit pe bărbat cu o piatră în cap. Fratele celui agresat a sunat la 112, puţin după ora 20:30. Victima a fost dusă la spital, în Bucureşti, însă a murit. Tânărul acuzat de agresiune este arestat preventiv.

”În localitate a fost constituită zonă specială de siguranţă publică, pentru ca evenimentele să nu escaladeze şi să fie asigurat climatul de ordine si siguranţă publică. Pe raza oraşului Bolintin Vale sunt prezente forţe din cadrul structurilor Poliţiei Române şi Janadarmeriei Române, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii”, a transmis IPJ Giurgiu.

La apariția forțelor de ordine, localnicii au huiduit şi au cerut ca primarul oraşului să discute cu ei.

Oamenii cer ca autorităţile să facă dreptate. Ei se îndemană unii pe alţii să iasă în stradă şi să distribuie pe reţelele sociale clipurile transmise live de la faţa locului.

O reacție la acest incident a avut și vicepremierul Sorin Grindeanu.

”Sunt convins că Ministerul de Interne va gestiona situaţia de la Bolintin şi totodată vinovatul pentru crima săvârşită să plătească”, a spus Grinddeanu, la Antena 3.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News