A doua seară de proteste în Bolintin-Vale. Oamenii, nemulțumiți de măsurile luate de autorități VIDEO

Joi, 13 Ianuarie 2022, ora 21:38 3457 citiri
Protestatarii sunt în conflict cu cei care au omorât un bărbat, în urma unui conflict FOTO captură Facebook / Nițoi Călin

Protestul din localitatea Bolintin-Vale, județul Giurgiu, continuă și joi, 13 ianuarie. Pentru a doua seară, oamenii au ieșit în stradă pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de acţiunile pe care autorităţile le întreprind în cazul unei familii despre care spun că îi terorizează.

Protestul a fost declanșat de un conflict în urma căruia un localnic a decedat după ce a fost lovit în cap cu o piatră de unul dintre membrii familiei pe care localnici o acuză.

Aproximativ 300 de persoane au ieșit în stradă, număr considerabil mai mare decât al celor prezenți la protest cu o zi înainte.

Protestatarii scandează ”Bolintinul! Bolintinul!”, iar unii dintre ei poartă drapele tricolore. Oamenii au adus cu ei un portret încadrat cu o banderolă de doliu al bărbatului care a murit duminica trecută.

La fața locului au fost trimise forţe de ordine. Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu au fost înregistrate evenimente violente sau alte incidente.

Joi, IGPR a anunțat schimbarea din funcție a șefului IPJ Giurgiu după scandalul din Bolintin-Vale, provocat de uciderea unui localnic. În locul său a fost împuternicit şeful Poliţiei Sector 1, Dana Ionuţ.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News