Tânără de 18 ani, convinsă de o asistentă maternală se se prostitueze. Cum planifica proxeneta partidele de sex

Duminica, 16 Octombrie 2022, ora 20:35 10680 citiri
Magistrații au precizat că femeia a profitat că fata avea 18 ani și că avea o situația dificilă în familie FOTO Pixabay

O femeie de 40 de ani, asistent maternal în București, a fost condamnată de către magistrații Judecătoriei Alba Iulia pentru proxenetism.

Magistrații au precizat că femeia a profitat că fata avea 18 ani și că avea o situația dificilă în familie, potrivit alba24.ro.

Faptele s-au petrecut în anul 2017, iar o primă condamnare a venit abia cinci ani mai târziu, în 2022.

Potrivit motivării instanței, cele două s-au cunoscut în București, deoarece frecventau aceleași cluburi de noapte, pe atunci tânăra era minoră. La sfărșitul lui 2017, femeia i-a spus tinerei să meargă alături de ea și de soțul ei la Alba Iulia pentru Ziua Națională, dar să petreacă și Craciunul în oraș. Femeia a câștigat încrederea mamei, căreia i-a spus că fata va sta în apartamentul său din București. În realitate au mers la Alba Iulia, unde femeia a închiriat un apartament dintr-un bloc de pe Calea Moților, scrie sursa citată.

”În prima jumătate a lunii decembrie a anului 2017, persoana vătămată a practicat de bunăvoie prostituția, iar de racolarea clienților s-a ocupat inculpata care a postat mai multe anunțuri pe diferite site-uri cu profil matrimonial.

În cadrul anunțurilor apăreau următoarele numere de telefon, toate administrate de inculpată. În anunțurile aferente primelor trei numere de telefon apăreau fotografii luate de către inculpată de pe alte site-uri, iar în anunțul pe care apărea ultimul număr de telefon au fost folosite pozele reale.

Tariful perceput de către persoana vătămată era de 150 de lei pentru 10 minute, aceasta având în medie 4-5 clienți pe zi. Jumătate din sumele obținute de către persoana vătămată reveneau inculpatei”, se arată în motivarea instanței.

Magistrații au condamnat-o pe femeie la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru proxenetism. Decizia nu este definitivă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News