Lovitură pentru Putin: un depozit imens, plin cu materiale propagandistice, a fost cuprins de un incendiu violent VIDEO

Marti, 03 Mai 2022, ora 15:49 9448 citiri
Depozitul găzduia meteriale propagandistice FOTO Captură Video / Nexta TV / Twitter

O explozie în Rusia a zguduit un depozit de aproape 34.000 mp, care ar găzdui materiale propagandistice pro-Kremlin. Incidentul a fost surprins într-o înregistrare video și a avut loc în regiunea Bogordski, aflată la est de Moscova.

Incendiul poate fi surprins revărsându-se dintr-o unitate de depozitare industrială uriașă, despre care se crede că găzduiește materiale propagandistice ale unei edituri pro-Kremlin. Potrivit unor surse citate de DailyStar, clădirea editurii Prosveshchenie a fost zguduită de o explozie.

În înregistrarea publicată de NextaTV pe Twitter de la locul incidentului, se pot observa nori uriași de fum de la clădirea editurii. „Este un incendiu mare la depozitul editurii pro-Kremlin - Prosveshchenie, de lângă Moscoval. Ard aproape 34.000 de metri pătrați”, scrie Nexta.

Autoritățile locale care au ajuns la fața locului au declarat că o parte din clădire s-a prăbușit deja și că prezintă un pericol pentru celelalte depozite învecinate aflate la aproximativ 10 metri distanță.

Pompierii au reușit în cele din urmă să stingă flăcările, conform Newsweek. Deocamdată nu este clar dacă au fost sau nu victime.

„Încă un incendiu în regiunea Bogordski a Moscovei. Depozitul cu hârtie este în flăcări pe întreaga suprafață de 33.800 de mp. A avut loc o prăbușire parțială a clădirii. Mă întreb dacă ar trebui să existe reporteri de incendii pentru că în fiecare zi documentez incendii din întreaga Rusie”, a declarat analistul și cercetătorul Olga Lautman.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Stan
rank 5
vgabriel2k
rank 4
incendiare materialele de propaganda ale violatorilor rusi...