Proiect rezidențial de 25 milioane de euro în zona de nord a Capitalei de la Avangarde

Advertorial
Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 18:51
8514 citiri
Proiect rezidențial de 25 milioane de euro în zona de nord a Capitalei de la Avangarde
FOTO: habitatbrokers.ro

Avangarde este unul dintre cei mai puternici dezvoltatori rezidențiali din București, cu peste 6.000 de unități livrate în zona de vest. Dar portofoliul dezvoltatorului cuprinde proiecte rezidențiale finalizate și în Ploiești, Constanța și Brașov. Pentru prima dată, Avangarde pătrunde în zona de nord a Capitalei unde dezvoltă un proiect premium, Avangarde by the Lake.

Noul ansamblu rezidențial, situat lângă Lacul Pasărea, în Tunari, răspunde unei tendințe în creștere în ultimii ani: dorința de a locui într-un mediu mai curat, la limita confortabilă dintre oraș și natură. Aproape de facilități și servicii, dar într-un cadru verde.

Avangarde by the Lake cuprinde 95 de vile cu gradină și piscină individuală, un bloc cu 42 de apartamente, restaurante, spații de joacă, zone verzi comune și alei pietonale generoase.

Terenul total alocat însumează 50.000 mp și este în întregime deținut de către dezvoltator.

Construcția a debutat în 2022, primele 6 vile sunt în curs de finalizare.

Respectând modelul locuințelor deja livrate de Avangarde, finisajele prevăzute sunt premium. Sunt alese de la producători de top pentru un maxim de confort și o calitate superioară a vieții.

De asemenea, Avangarde by the Lake își propune să respecte însuși cadrul natural în care se dezvoltă. Vilele sunt prevăzute cu panouri fotovoltaice pentru a produce energie verde și cu pompe de cădură eficiente.

În parteneriat cu agenția imobiliara Habitat Brokers, agent exclusiv, vânzările primelor unități din noul proiect sunt planificate a debuta odată cu finalizarea modulului 1, respectiv primele 9 vile.

Habitat Brokers are o experiență de peste 12 ani în vânzări rezidențiale, marketing și consultanță privind noi dezvoltări. De asemenea, echipa, condusă de Alexandru Soare, participă activ la elaborarea proiectelor a numeroase dezvoltări imobiliare din zona suburbana de nord a Capitalei. Sloganul Habitat Brokers, „Real Estate Made Easy”, reduce la esență filozofia de lucru a echipei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#proiect rezidential, #nordul Capitalei, #Bucuresti , #imobiliare