Testează-ți pasiunea pentru programare cu ajutorul unor cursuri IT gratuite

Advertorial
Luni, 29 Mai 2023, ora 19:16
3759 citiri
Testează-ți pasiunea pentru programare cu ajutorul unor cursuri IT gratuite
FOTO: freepik.com

Ești iubitor de gadget-uri și curios de modul în care acestea evoluează și se dezvoltă, așa că, încet-încet, ai început să cochetezi cu ideea de a deveni programator? Acum, ai ocazia de a-ți testa pasiunea cu ajutorul unor cursuri IT gratuite, care să te ajute să treci în etapa următoare și să devii tu cel care creează și dezvoltă soft-uri IT.

Programul gândit de Petru Trîmbițaș îți oferă posibilitatea de a testa mentoratul cu ajutorul modulului de cursuri IT gratuite WellCode, pentru a înțelege cu adevărat ce înseamnă să scrii cod. Programul este structurat în 3 etape, astfel încât drumul de la vis la realitate să poată fi parcurs rapid, în numai 8 luni. Astfel, vei putea să înveți să scrii cod curat și corect în 3 pași:

  • modul gratuit – care îți permite să te familiarizezi cu platforma și cu modul de abordare și învățare unic, propus de mentorat;
  • mentorat – un program unic în România, care îți permite să înveți să scrii cod în timpul liber, independent de evoluția celorlalți cursanți de pe platformă. După parcurgerea integrală a problemelor de pe platformă, mentorii te vor ajuta să îți scrii singur propria aplicație și să-ți realizezi portofoliul de proiecte. Mentoratul a fost fondat în 2017, după modelul observat de Trîmbițaș în cadrul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii, cu care a colaborat.
  • modul de dezvoltare personală.

Cursuri IT gratuite vs. mentoratul WellCode: decizia îți aparține!

Modulul gratuit oferit în cadrul mentoratului îți va permite să înțelegi de ce acest program unic în România îți oferă șanse reale de a deveni programator în numai 8 luni, spre deosebire de clasicele cursuri IT gratuite.

Dupa parcurgerea modulului gratuit, vei putea decide în cunoștință de cauză dacă îți continui formarea ca programator în cadrul mentoratului gândit de Petru Trîmbițaș după modelul celor două companii americane. În cazul în care alegi să îți continui procesul de dezvoltare ca programator cu ajutorul mentoratului, vei avea parte de susținere de la prima logare și până la angajare.

Mentorii îți vor fi alături la fiecare pas și te vor ajuta să găsești cele mai bune soluții pentru problemele de pe paltformă. Fiecare problemă rezolvată se va transpune într-un pas înainte către atingerea idealului vizat: obținerea primului tău job ca programator.

Odată finalizate problemele de pe platformă, mentorii te vor sprijini să îți scrii propria aplicație și să-ți realizezi portofoliul de proiecte, în limbajul de programare dorit. De asemenea, aceștia te vor motiva să îți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice, astfel încât să treci cu brio de interviul de angajare.

Tânărul clujean susține că poți parcurge întreg programul în numai 8 luni, cu condiția să respecți trei reguli simple, și anume:

  • să asculți și să urmezi întocmai sfaturile mentorilor;
  • să dormi 8 ore pe noapte;
  • să lucrezi cel puțin 15 – 20 de ore pe săptămână.

Un alt atu al acestui mentorat îl reprezintă modulul de dezvoltare personală, integrat în procesul tău de formare. În cadrul acestui modul coordonat de coachi, vei avea posibilitatea de a-ți conștientiza gândurile și emoțiile negative.

Astfel, vei putea să dezvolți strategii și mecanisme sănătoase de gestionare a lor, încât să te poți concentra la ceea ce este cu adevărat important. Totodată, aceștia te vor încuraja să adopți un stil de viață sănătos, care să te ajute să îți crești puterea de concentrare și să-ți dezvolți gândirea analitică.

Programează o ședință de consultanță cu mentorii și află toate detaliile de care ai nevoie despre modulul de cursuri IT gratuite și felul în care te ajută acestea să-ți dai seama dacă pasiunea poate fi transformată în carieră!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#programare, #pasiune programare, #pasiune , #internet