Au început înscrierile în Programul Casa Verde 2023 - alege să lucrezi cu TAW Energy

Advertorial
Luni, 22 Mai 2023, ora 13:36
5515 citiri
Au început înscrierile în Programul Casa Verde 2023 - alege să lucrezi cu TAW Energy
FOTO: tawenergy.ro

Programul are un buget record, iar oamenii au la dispoziție 3 zile lucrătoare să-și depună actele, însă TAW Energy recomandă ca în prima zi să acționeze cu toții cât mai repede, deoarece anul acesta se va merge pe sistemul “primul venit, primul servit”, iar înscrierile se vor epuiza destul de repede.

În această dimineață la ora 10:00 au început înscrierile în Regiunea București - Ilfov, iar în mai puțin de 10 minute au fost epuizate, lucru care ne duce la suspiciunea că este posibil să existe anumite tertipuri în cadrul companiilor concurente.

Procesul de înscriere în Casa Verde

Pentru a vă înscrie în Programul Casa Verde, trebuie să începeți prin a vă înregistra pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, creând un cont personal. Apoi, va trebui să depuneți documentele necesare.

Pentru a completa înregistrarea în aplicație, veți avea nevoie de următoarele documente: cartea de identitate, extrasul de carte funciară și dovezi că nu aveți datorii la taxele și impozitele locale, precum și la bugetul de stat. După încheierea perioadei de înregistrare pentru persoanele fizice, veți avea la dispoziție 90 de zile pentru a vă selecta instalatorul.

Fiecare beneficiar va primi 20.000 de lei pentru un sistem de panouri fotovoltaice, adică 90% din preț. La TAW Energy beneficiarii vor achita DOAR aportul propriu, în avans, după semnarea contractului, iar finanțarea AFM este suportată în totalitate de instalator până la decontare.

TAW Energy este compania care are cele mai bune prețuri de pe piața din domeniul energiei și este cât se poate de pregătită să ofere cele mai bune servicii tuturor celor ce se înscriu la Programul Casa Verde și îi aleg ca instalator. În oferta lor, oferă sisteme de 5kW la prețul de 2000 lei.

Poți consulta prețurile companiei accesând acest link, care te va redirecționa direct către site-ul lor unde vei găsi toate informațiile de care ai nevoie.

Odată ce te-ai înscris și ai depus cererea pe site-ul AFM, urmând ca aceasta să fie aprobată, specialiștii TAW Energy vor demara montajul panourilor solare și se vor asigura că beneficiezi de cele mai bune servicii și soluții.

Dragoș Luca, manager la TAW Energy, afirma: “Avem foarte multe cereri în momentul de față pentru Casa Verde pe care vrem să le onorăm cât mai repede. Ne bucurăm că oamenii au încredere în noi și ne aleg, deoarece ofertele noastre sunt concepute întocmai ca orice doritor să-și permită să beneficieze de servicii cu adevărat calitative. Așteptam ca toți beneficiarii care au depus cererile și ne-au ales ca instalatori, să fie acceptați și să începem cât mai repede montajele.”

Conform AFM, calendarul de înscriere pe regiuni a fost actualizat astfel:

19 mai, ora 10:00 - Regiunea București Ilfov

24 mai, ora 10:00 - Regiunea Centru: Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu

29 mai, ora 10:00 - Regiunea Nord Est: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui

6 iunie, ora 10:00 - Regiunea Nord Vest: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Sălaj, Satu Mare, Maramureș

9 iunie, ora 10:00 - Regiunea Sud Est: Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Vrancea, Tulcea

14 iunie, ora 10:00 - Regiunea Sud Muntenia: Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman

19 iunie, ora 10:00 - Regiunea Sud Vest: Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea

22 iunie, ora 10:00 - Regiunea Vest: Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș

Pentru a te bucura de o finanțare pentru Programul Casa Verde, te rugăm să consulți lista lor de prețuri de pe website-ul TAW Energy.

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
TSMC a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16
TSMC a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16
Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), liderul mondial în producția de cipuri, a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16. Noul proces de fabricație, ce...
#program Casa Verde, #Casa Verde, #panouri fotovoltaice, #inscrieri , #panouri fotovoltaice