Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum va fi vremea în luna iulie: Când sunt anunțate ploi

Marti, 05 Iulie 2022, ora 10:33
2853 citiri
Cum va fi vremea în luna iulie: Când sunt anunțate ploi
Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice perioadei FOTO Pixabay

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 4 iulie - 1 august.

Prognoza meteo săptămâna 4 – 11 iulie

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice, centrale și nord-estice, precum și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal, dar cu un deficit local în extremitatea de sud-vest și de nord-est a țării.

Prognoza meteo săptămâna 11 – 18 iulie

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare peste tot.

Prognoza meteo săptămâna 18 – 25 iulie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Prognoza meteo săptămâna 25 iulie – 1 august

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile vestice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință deficitară în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele nord-vestice.

Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
Alertă meteo: Încep ploile și vijeliile în România. Unde va ninge
Alertă meteo: Încep ploile și vijeliile în România. Unde va ninge
După o perioadă cu vreme foarte caldă, au venit temperaturile răcoroase. Astfel, în unele zone ale țării au fost raportate fenomene meteo extreme. Nu se va încălzi foarte rapid,...
#prognoza meteo, #luna iulie, #Vreme, #temperaturi, #ploi , #prognoza meteo