Profa sexy promovată inspector școlar în Arad. Aceasta vine de la un liceu unde un singur elev a luat Bacul

Vineri, 01 Iulie 2022, ora 12:58 20181 citiri
Profesoara obișnuia să pozeze în ipostaze sexy FOTO Glasul Aradului

Inspectoratul Școlar Județean Arad a angajat joi, 30 iunie, trei inspectori școlari adjuncți noi. Printre aceștia se regăsește și o profesoară de limba română care provine de la un liceu cu o singură medie de trecere la Bac. Aceasta este și membru PSD.

Geanina Coraș a fost numită în funcție în urmă cu o zi, iar, potrivit Glasul Aradului, tânăra obișnuia să publice fotografii incitante pe rețelele de socializare.

FOTO Glasul Aradului

Coaș este profesoară de limba română la liceul Henri Coandă din Arad, acolo unde un singur elev a reușit să promoveze Bacalaureatul. Inspectorul școlar general al județului Arad Marius Gondor consideră acest fapt „irelevant în numirea Geaninei Coraș în funcția de inspector adjunct“.

„Aveam nevoie de această funcție. Suntem printre puținele inspectorate școlare din țară care nu au trei adjuncți. Avem 439 de școli, 61.000 de copii, așa că era nevoie. Doamna Coraș a fost numită pe această funcție de ministrul Educației. Știu de doamna Geanina Coraș că este profesoară de limba română la Liceul Henri Coandă“, a mai adăugat Gondor, conform sursei citate.

De menționat și că Geanina Coraș este și președintele organizației de femei a PSD Arad.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Nonpolitikon
rank 5
Când diferența dintre o odă și un pamflet este atât de mică, fieca