Un mare actor roman, purtator de cuvant al PRM: Nu se mai poate!

Joi, 25 August 2016, ora 21:45 9326 citiri
Foto: Hepta.ro

Marele actor roman Florin Zamfirescu a anuntat ca s-a inscris in fostul partid al lui Vadim Tudor, PRM, al carui purtator de cuvant va fi, intrand astfel in viata politica.

"Nu as fi intrat in dispute politice, dar nu se mai poate! Am decis sa ma implic in politica pentru ca mesajul pe care simt nevoia sa-l transmit este un apel la normalitate. Noi traim intr-o anormalitate permanenta si cred ca majoritatea populatiei Romaniei sta intr-o atitudine dezamagita, asteptand sa se intample ceva ca sa poata iesi din amorteala", a spus Zamfirescu, potrivit Stiripesurse.ro.

Acesta sustine ca, astfel, vrea sa ofere incredere cetatenilor cu drept de vot din Romania "care stau acasa si care nu mai doresc sa faca efortul de a alege".

"Sansa noastra este masa de votanti adormiti. Asta este efortul care trebuie sa-l facem. Si din acest motiv ma angajez sa transmit mai departe, sa conving oamenii de forta fabulosa pe care o au, doar votand. Va dati seama ca efortul este minim: doar un vot!", a mai precizat marele actor, invocand si spiritul nationalist al adeptilor PRM.

Florin Zamfirescu, care are 67 de ani, si-a amintit de Corneliu Vadim Tudor, subliniind ca l-a apreciat pentru patriotismul de care acesta a dat dovada, cei doi fiind colegi de armata.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii