Sopranele Bianca Ionescu si Daniela Vladescu s-au inscris in PRM

Vineri, 30 Aprilie 2010, ora 16:12
5122 citiri
Sopranele Bianca Ionescu si Daniela Vladescu s-au inscris in PRM

Prim-solistele Teatrului National de Opereta, Bianca Ionescu si Daniela Vladescu au decis sa intre in politica, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, anuntandu-si intentia de a le promova candidaturile la viitoarele alegeri parlamentare.

Vladescu a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca PRM este partidul care-i reprezinta toate nazuintele. "Simt ca tara imi fuge de sub picioare, dar cred ca mai putem sa o salvam. Este o tara in care am ajuns sa fim victimele traumelor zilnice. De pe o zi pe alta, mi se schimba statutul, iar de data asta simt ca imi pierd propria tara", si-a explicat Daniela Vladescu afilierea la PRM.

Motive asemanatoare a invocat si colega sa, Bianca Ionescu. "Acum 10 ani am plecat in Franta prin casatorie, insa am revenit spunandu-mi ca nicaieri nu este mai bine ca acasa. Apoi am vazut insa ca lucrurile se degradeaza (...) Ne pierdem forta. Avem din ce in ce mai putine lucruri de care sa ne tinem in caz de cutremur, iar cutremurele sunt din ce in ce mai dese", a declarat Ionescu.

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a precizat ca noile membre vor activa in cadrul departamentului de cultura al partidului urmand sa fie sustinute drept candidate la viitoarele alegeri parlamentare.

"Doamnele sunt dupa o anumita experienta de viata ce le-a determinat sa se alature unei forte, pentru ca un partid este mai mult decat o formatiune politica, este o voce publica. Avem de gand ca atunci cand vor fi alegeri sa le bagam pe cele doua distinse doamne in Parlament", a spus C.V. Tudor.

Acesta nu a exclus inscrierea in PRM, in viitorul apropiat, a altor personalitati din viata publica, ce nu au activat pana acum in politica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Bianca Ionescu inscriere PRM, #Daniela Vladescu inscriere PRM , #Corneliu Vadim Tudor
Comentarii
Poza Mihaela Cartis
Mihaela Cartis
rank 5
De ce oare au pierdut "distinsele doamne" (am pus ghilimele pentru ca este citat, nu pentru ca m-as indoi, Doamne fereste) 20 de ani ca PRM este partidul care le reprezinta toate nazuintele?