Codrin Stefanescu acuza ca dosarul lui Vadim Tudor este unul politic

Luni, 10 Ianuarie 2011, ora 14:55
1883 citiri
Codrin Stefanescu acuza ca dosarul lui Vadim Tudor este unul politic

Vicepresedintele PRM Codrin Stefanescu a declarat luni, la plecarea de la sediul Parchetului General, unde a fost audiat in calitate de martor in dosarul privind incidentele de la evacuarea sediului partidului, ca acesta este un dosar politic.

Vicepresedintele PRM a povestit ca reactia avuta de liderul PRM pe 4 ianuarie, in ziua evacuarii sediului partidului din strada Emile Zola, a venit in urma cererii ilegale a executorului judecatoresc ca presa sa paraseasca imobilul.

De asemenea, Stefanescu a calificat gesturile lui Corneliu Vadim Tudor, care a stropit-o cu apa pe Paula Daniela Somaldoc, executorul judecatoresc care a venit sa evacueze imobilul, si care i-a luat chipiul din cap unuia dintre politisti, drept "o revolta spontana".

Vadim Tudor, urmarit penal in dosarul evacuarii sediului PRM

Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala pe numele presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti, in dosarul privind evacuarea sediului partidului, a declarat luni avocata Mariana Stefan.

Pe de alta parte, vicepresedintele PRM, Marius Marinescu, audiat luni in calitate de martor in dosar, a precizat, la plecarea de la Parchetul General, ca liderul partidului se va prezenta marti la parchet, pentru a fi la randul sau audiat.

Corneliu Vadim Tudor face circ la evacuarea din sediul PRM (Video)

Totodata, Marius Marinescu a amintit ca Vadim Tudor are o mana rupta dupa incidentele din 4 ianuarie, de la evacuarea imobilului din strada Emile Zola din Capitala, in timp ce alti doi membri ai PRM au fost spitalizati. Marinescu a calificat evacuarea sediului partidului drept un abuz si "viol de domiciliu". Mai mult, a adaugat vicepresedintele PRM, "toata aceasta actiune nu face decat sa il propulseze pe domnul presedinte (Corneliu Vadim Tudor, n.r.) la Cotroceni".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Codrin Stefanescu, #evacuare PRM , #Corneliu Vadim Tudor
Comentarii