Ana-Maria Prodan: PRM este partidul poporului

Vineri, 16 Aprilie 2010, ora 17:03
3020 citiri
Ana-Maria Prodan: PRM este partidul poporului
Foto: rapidisti.ro

Impresarul sportiv Ana-Maria Prodan, fotbalistul Laurentiu Reghecampf si omul de afaceri Nicolae Serbu au intrat in PRM motivandu-si gestul prin faptul ca acest partid este unul justitiar apropiat de popor.

Cei trei au participat la conferinta saptamanala de presa a PRM, alaturi de liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor.

"Anul 2010 fiind mai mult ca sigur un an electoral, am decis sa aplicam cu si mai multa determinare politica portilor deschise. Astfel vom ameliora media de varsta a partidului si vom imbunatati proportia de reprezentante ale sexului frumos", a explicat C.V. Tudor cooptarea celor trei in partid.

Presedintele PRM il cunoaste pe Reghecampf din deplasarile pe care le-a facut cu echipa de fotbal Steaua Bucuresti, iar pe Ana-Maria Prodan de acum doi ani. "Ne-am intalnit intr-un restaurant, Ana-Maria era pe atunci insarcinata. I-am spus lui Laurentiu: 'Nu-ti bate joc de fata asta. Du-te si cununati-va la biserica', i-am spus, iar el m-a ascultat", a spus Vadim Tudor.

In ceea ce priveste rolul pe care acestia il vor juca in PRM, presedintele partidului a spus ca li se vor gasi posturi in cadrul departamentelor de specialitate.

"Fiecare dintre ei poate fi un parlamentar in felul sau, dar pana la Parlament mai sunt atatea posibilitati, de la microcosmosul la macrocosmosul structurilor sociale. Vom reorganiza niste departamente ale partidului si vom gasi locul care li se potriveste", a spus Vadim. De altfel, Reghecampf isi propune sa promoveze practicarea sportului de catre tineri. "As vrea sa facem ceva pentru sportul romanesc", a spus fotbalistul.

La randul sau, sotia lui Reghecampf, impresarul sportiv Ana-Maria Prodan a afirmat ca a ajuns la maturitatea ceruta de intrarea in politica. "PRM este partidul poporului", a spus ea declarandu-se dispusa sa invete cat mai multe de la liderul partidului sau. "Sunt un temperament vulcanic asa ca ceva in comun cu cel de la prezidiu", a adaugat Prodan adresandu-se lui C.V. Tudor. "Nu mai pomeni de vulcan ca o sa erupa si Vrancea, nu numai Islanda", a glumit presedintele PRM.

Omul de afaceri Nicolae Serbu s-a declarat dezamagit de directia in care merge Romania, motiv pentru care a decis sa intre intr-un partid justitiar. "Am ales PRM pentru ca este unicul partid justitiar din Romania deoarece lupta pentru drepturile romanilor (...) Justitiarul Nicolae Serbu a decis sa intre in singurul partid justitiar", a declarat Serbu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Ana Maria Prodan PRM, #Laurentiu Reghecampf PRM, #Nicolae Serbu PRM , #stiri PRM