Un conte din Transilvania este invitat la nunta printului William

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 14:42
8316 citiri
Un conte din Transilvania este invitat la nunta printului William
Foto: http://manoirdulac.eu

Printul William si logodnica lui Kate Midletton l-au invitat la nunta lor si pe contele Tibor Kalnoky, care este si managerul proprietatilor pe care le detine familia regala a Marii Britanii in Transilvania.

Printul Charles a cumparat in Romania doua proprietati, iar contele Kalnoky le supravegheaza contra sumei de 670 de lire sterline pe saptamana, informeaza Daily Mail.

Contele si printul Charles se intalnesc si socializeaza in timpul vacantei de vara, pe care si-o petrece in Transilvania.

Circa 1.900 de persoane - intre care numeroase capete incoronate, sefi de stat, diplomati, apropiati ai mirilor - au fost invitati la mariajul printului William cu Kate Middleton in 29 aprilie, la abatia Westminster din Londra.

1.900 de invitati la nunta printului William cu Kate Middleton

In afara de cei 50 de membri ai familiei regale din Anglia, au fost invitati circa 40 de reprezentanti ai familiilor regale straine, 200 de membri ai Guvernului, Parlamentului si corpului diplomatic britanic, 60 de conducatori straini si 30 de reprezentanti ai armatei britanice.

Printre membrii familiei regale britanice, se stie deja ca ducesa de York, Sarah Ferguson, matusa printului William si ex-sotie a printului Andrew, cunoscuta pentru trasnaile sale, nu a fost invitata, potrivit purtatorului sau de cuvant.

Dar mare parte a invitatilor - peste 1.000 - sunt membri ai familiilor celor doi soti si prieteni ai lor. La aceasta lista se adauga circa 80 de persoane, reprezentand organizatiile de caritate pentru care lucreaza printul William.

Nu toti cei 1.900 de invitati la abatia Westminster vor participa la festivitatile care vor urma ceremoniei religioase. Doar circa 600 de persoane vor lua parte la receptia oferita ulterior de regina Elisabeta a doua in Palatul Buckingham, iar dintre ei - 300 la masa urmata de un bal organizat de printul Charles, tot in palatul Buckingham.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#contele Tibor Kalnoky, #invitata nunta printul William , #nunta
Comentarii
Poza GABIERUL
GABIERUL
rank 5
CONTI UNGURI, CA BOIERII SI CNEZII ROMANI FIE AU FOST EXTERMINATZI DACA NU AU TRECUT LA CATOLICISM, FIE S-AU UNGURIZAT : CANDEA - KENDEFFI, DRAGOS - DRAGFI , ETC.