Printul William al Marii Britanii, diagnosticat cu COVID-19. Si-a ascuns, insa, boala pentru cateva luni

Luni, 02 Noiembrie 2020, ora 08:35 9960 citiri
Printul William al Marii Britanii

Printul William (38 de ani), nepotul Reginei Elisabeta si al doilea in rand pentru tronul britanic, si-a pastrat, timp de mai multe luni, diagnosticul secret - COVOD-19 - pentru ca nu dorea sa alarmeze tara. Informatia a fost publicata mai intai de presa tabloida britanica, dar a fost confirmata, apoi, de BBC.

"Au fost lucruri importante in desfasurare si nu am vrut sa ingrijorez pe nimeni", a spus William, in cadrul unui eveniment privat.

Printul William a fost tratat de medicii Familiei Regale, urmand toate recomandarile autoritatilor britanice, izolandu-se intr-o locatie din Norfolk.

"William a fost afectat destul de tare de virus. La un moment dat se lupta sa respire, asa ca, evident, toata lumea din jurul sau era destul de ingrijorata", a declarat o sursa pentru The Sun. Palatul Kensington si biroul printului William nu au oferit un punct de vedere.

La inceputul pandemiei, in 25 martie, tatal Printului William, Printul Charles al Marii Britanii (71 de ani), a fost testat pozitiv cu coronavirus, starea de sanatate a acestuia fiind buna.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com