7 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre Pippa Middleton

Miercuri, 04 Mai 2011, ora 16:40
12057 citiri
7 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre Pippa Middleton

Nunta regala de saptamana trecuta a printului William cu aleasa sa, Kate Middleton, a adus-o in vizor si pe sora miresei, Pippa. Tabloidele spun ca nici fratele mirelui, printul Harry, nu a ramas imun la farmecele acesteia.

Conform portalului AOL, Pippa ar fi noua senzatie a momentului, mai ales in urma aparitiei de la nunta surorii sale, unde a imbracat o superba rochie alba. Unii chiar l-au admonestat pe mire ca nu a ales sora potrivita, in timp ce ii multumeau in gand pentru alegerea sa.

Asadar, cine este Pippa Middleton, in afara de faptul ca e sora mai mica a ducesei de Cambridge?

Philippa Charlotte Middleton are 27 de ani si, in afara de Kate, mai are un frate mai mic, James. In familie i se spune Pip, insa lumea intreaga o cunoaste ca fiind Pippa. Cu toate acestea, tanara insista sa fie strigata Philippa.

Din pacate pentru cei care jinduiau la ea, Philippa se intalneste cu un broker londonez, fost jucator de cricket, in varsta de 30 de ani, Alex Loudon, prieten de-al printului William. Cei doi au o relatie de un an, care pare destul de serioasa. De altfel, se zvoneste ca acesta o va cere de nevasta indata ce ultimele ecouri ale nuntii regale se vor stinge. Insa, odata ce s-a aflat in lumina reflectoarelor, sa vrea, oare, Pippa sa se aseze la casa ei atat de repede?

Revenind la viata de pana la paparazzi, Pippa a studiat literatura la Universitatea Edinburgh, muncind ca si organizator de evenimente, job in care are prilejul sa imbine cunostintele cu placerea de a petrece in lumea celor cu sange albastru. Conduce, de asemenea, un magazin online, ajutand astfel afacerea parintilor.

Tot ea este cea mai buna prietena a lui Chelsy Davy, (deocamdata) iubita printului Harry. Relatia dintre Harry si Chelsy este una tumultoasa, cei doi certandu-se si impacandu-se mai repede decat pot afla tabloidele. In orice caz, Pippa si Chelsy au fost adesea zarite impreuna in Londra si nu numai.

Pe Facebook, noul barometru al popoularitatii, Pippa a reusit sa stranga nu mai putin de 150.000 de "like"-uri.

Inainte de nunta, ea si-a castigat din partea presei porecla de Perfect Pippa, pentru picioarele ei bronzate si tonifiate, fara cusur, parul stralucitor si naturaletea cu care ii intampina pe cei care aveau in mana un aparat de fotografiat.

Pippa a fost de folos si la nunta - nu numai ca i-a dus trena surorii sale, insa a ajutat la organizarea petrecerii dansante de la Palatul Buckingham.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#Pippa Middleton, #Philippa Middleton, #sora Kate Middleton, #sora mireasa print William , #Kate Middleton