Prințul Paul al României, condamnat la 3 ani și patru luni de închisoare, a fost eliberat din Paris și plasat sub control judiciar

Joi, 15 Septembrie 2022, ora 18:26 5645 citiri
Prințul Paul înainte să fie reținut FOTO / surse ziare.com

Prinţul Paul al României, condamnat la 3 ani şi patru luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa, dat în urmărire şi ulterior prins la Paris, a fost eliberat şi pus sub control judiciar.

Potrivit G4Media.ro, care citează surse judiciare, Prinţul Paul a fost eliberat din închisoarea de la Paris după trei luni şi plasat sub control judiciar de judecătorii Curţii de Apel din capitala Franţei.

Prinţul Paul, condamnat la 3 ani şi patru luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa şi dat în urmărire în 18 decembrie 2020, a fost prins, în luna iunie, la Paris. El a fost găsit pe stradă, iar la verificăr, a prezentat un paşaport eliberat de autorităţile din Marea Britanie.

El a fost condamnat, în 17 decembrie 2020, la 3 ani si 4 luni de închisoare pentru cumpărare de influenţă şi complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice.

În același dosar au mai fost condamnaţi omul de afaceri Remus Truică, israelienii Benyamin Steinmetz şi Tal Silberstein şi Dan Andronic.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com