Regele Charles i-a permis prințului Harry să poarte uniformă militară la priveghiul nepoților reginei

Sambata, 17 Septembrie 2022, ora 23:48 6649 citiri
Prințul Harry a purtat pe uniformă medalia sa din Afganistan FOTO Twitter

Deși prințul Harry a participat la acțiuni de luptă în prima linie, în timpul a două perioade de serviciu în Afganistan, i s-a interzis să poarte uniformă militară, deoarece nu mai este membru al familiei regale.

Cei opt nepoți ai Reginei Elisabeta au ținut un priveghi la sicriul suveranei din Westminster Hall. Au fost prezenți prințul William, prințesele Beatrice și Eugenia, Zara Tyndall și Peter Phillips, Lady Louise Windsor, fratele ei James, vicontele Severn și prințul Harry, care au îmbrăcat o uniformă militară, în ciuda zvonurilor anterioare că nu i-ar fi permis să facă acest lucru, notează Daily Mail.

Privegherea nepoților a durat aproximativ 15 minute, după care au părăsit Westminster Hall.

Sursele palatului au spus că regele i-a permis fiului său cel mai mic să-și aducă omagiu bunicii sale cu toate însemnele gradului său militar.

Prințul Harry a purtat pe uniformă medalia sa din Afganistan, medaliile jubileului de aur, diamant și platină și aripile de pilot.

Londra își încheie pregătirile pentru înmormântarea Reginei, cu 2.000 de VIP-uri - de la liderii mondiali Joe Biden, Emmanuel Macron și Jacinda Ardern până la membrii familiei regale și monarhi, inclusiv împăratul Naruhito al Japoniei și împărăteasa Masako - și regele și regina Suediei, Olandei și Belgiei.

Este prima vizită a unui împărat japonez la înmormântarea unui monarh britanic. Anterior, împăratul Japoniei a participat doar la înmormântarea părinților săi.

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a va avea loc luni, 19 septembrie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Joe Biden a aterizat deja la Londra.
Poza Jiji21
Jiji21
rank 2
SIgur, Universul a stiut ceva cind primul nascut a