Printul Harry spune ca nu va avea mai mult de doi copii, pentru a proteja planeta

Miercuri, 31 Iulie 2019, ora 10:19 5756 citiri
Foto: Arhiva Hepta.ro

Printul Harry, duce de Sussex si nepot al reginei Elisabeta II-a, a declarat ca el si sotia sa, Meghan, nu vor avea mai mult de doi copii, deoarece sunt ingrijorati de soarta mediului inconjurator.

Ducele de Sussex a discutat despre mediul inconjurator, responsabilitate si schimbarile climatice cu experta in primatologie Jane Goodall intr-un interviu acordat Vogue, la realizarea caruia a colaborat si sotia lui, Meghan, in calitate de editor-invitat, arata DPA.

Printul Harry a dezvaluit ca nasterea primului sau copil, Archie, care a venit pe lume in luna mai, i-a dus "conexiunea si dragostea fata de natura la un nou nivel".

In timp ce isi preciza intentia de a avea mai mult de un copil, Harry a fost intrerupt de Jane Goodall, care l-a sfatuit sa nu aiba totusi "prea multi".

"Doi, maximum", a raspuns printul britanic, inainte de a-si exprima ingrijorarea pe care o resimte fata de soarta generatiilor viitoare.

"Mereu m-am gandit: acest loc este imprumutat. Si, cu siguranta, fiind inteligenti asa cum suntem noi toti si evoluati cum ar trebui sa fim cu totii, ar trebui sa putem lasa ceva mai bun in urma pentru generatia viitoare", a precizat el.

Atat Jane Goodall, cat si ducele de Sussex considera ca starea actuala a mediului este deja "terifianta".

"Cate indicii trebuie sa ne mai ofere natura inainte de a afla si de a intelege pagubele si distrugerea pe care le provocam?", s-a intrebat printul britanic.

In acelasi interviu, printul Harry a discutat si despre prejudecatile existente in societate si despre modul in care comportamentul uman este determinat de mediu.

Citeste si Ducesa Meghan si printul Harry au publicat o noua fotografie cu Archie (Foto)

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii