Printul Harry si Meghan Markle au lansat un avertisment pentru paparazzi

Marti, 21 Ianuarie 2020, ora 21:54 9952 citiri
Foto: Arhiva Facebook/Sussexroyal

Printul Harry si sotia sa Meghan Markle au amenintat ca vor initia proceduri legale dupa ce in tabloide au aparut fotografii care o arata pe ducesa de Sussex cu fiul ei Archie in Canada, au afirmat marti mass-media britanice.

Potrivit cotidianului The Guardian si postului Sky News, avocatii cuplului regal sustin ca aceste fotografii au fost facute de un fotograf ascuns in tufisuri, urmarind-o pe ducesa la plimbare.

Meghan Markle se afla pe insula Vancouver, iar printul Harry a ajuns si el luni seara.

Ei se plang ca paparazzi cu teleobiective s-au instalat in permanenta in insula Vancouver pentru a-i spiona. The Sun si Daily Mail au publicat marti imagini in care apare fosta actrita americana avandu-l pe fiul ei de opt luni in brate, intr-un port-bebe, plimband doi caini.

In toamna, cuplul care s-a aflat in atentia tabloidelor, a lansat proceduri legale contra unor jurnalisti pentru ca au atentat la intimitatea lor si au interceptat convorbiri telefonice.

Potrivit mass-media britanice, Harry a sosit luni seara in Canada pentru a se alatura sotiei si fiului. Aceasta distanta, pe care o ia cuplul fata de familia regalava fi formala efectiv in primavara. Nemaifiind "membri activi" ai monarhiei britanice, ei nu vor mai putea sa se foloseasca de titlurile de altete regale.

Printul Harry a recunoscut duminica seara ca simte "o mare tristete". "Noi speram in continuare sa o servim pe regina, Commonwealth si asociatiile mele militare, dar fara finantare publica. Din nefericire, acest lucru nu a fost posibil", a explicat el in timpul unui eveniment caritabil la Londra.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com