Prințul Harry despre ruptura de familia regală britanică: ”Nu au arătat absolut nicio dorinţă de a se împăca"

Marti, 03 Ianuarie 2023, ora 08:07
6736 citiri
Prințul Harry despre ruptura de familia regală britanică: ”Nu au arătat absolut nicio dorinţă de a se împăca"
Ducii de Sussex FOTO / Facebook Meghan, ducesa de Sussex

Prinţul Harry continuă să vorbească în legătură cu ruptura din familia regală britanică. Într-un clip publicat luni, prinţul Harry a fost întrebat despre criticile la adresa lui şi a soţiei sale Meghan, ducesa de Sussex, cu privire la decizia lor de a se retrage din îndatoririle regale, dar îşi exprimă public nemulţumirile cu privire la ceea ce a dus la această mişcare. ”Nu au arătat absolut nicio dorinţă de a se împăca", a spus el, referindu-se probabil la Familia Regală, potrivit CNN.

El a stat de vorbă cu Anderson Cooper pentru un interviu în cadrul emisiunii "60 Minutes", descris de CBS ca fiind "primul interviu acordat de Prinţul Harry la televiziunea americană pentru a discuta despre cartea sa de memorii "Spare", care urmează să apară, şi pentru a-şi povesti copilăria, pierderea mamei sale şi viaţa de Duce de Sussex, trăind în Marea Britanie şi acum în America".

Într-un clip publicat luni, Cooper l-a întrebat pe prinţul Harry despre criticile la adresa lui şi a soţiei sale Meghan, ducesa de Sussex, cu privire la decizia lor de a se retrage din îndatoririle regale, dar îşi exprimă public nemulţumirile cu privire la ceea ce a dus la această mişcare.

Cel de-al doilea fiu al regelui Charles a reiterat că a încercat să abordeze problema în privat.

"Şi de fiecare dată când am încercat să o fac în privat au existat informări şi scurgeri de informaţii şi plantarea de poveşti împotriva mea şi a soţiei mele", a spus el.

"Ştiţi, motto-ul familiei este 'Niciodată să nu te plângi, niciodată să nu dai explicaţii'. Este doar un motto", a continuat.

Cuplul a ţinut prima pagină a ziarelor după cel mai recent pentru documentarul lor Netflix "Harry & Meghan", care a debutat luna trecută. În acesta, cuplul a împărtăşit poveşti atât despre curtea lor, cât şi despre opiniile lor cu privire la modul în care au fost trataţi de mass-media şi de familiile lor respective.

De asemenea, se aşteaptă ca prinţul Harry să intre în mai multe detalii despre viaţa sa în interiorul şi în afara familiei regale într-un viitor interviu televizat cu reţeaua britanică ITV, în care a declarat: "Vreau o familie, nu o instituţie".

Într-un fragment în avanpremieră al interviului dat publicităţii luni, ducele de Sussex a spus: "Nu au arătat absolut nicio dorinţă de a se împăca", referindu-se probabil la Familia Regală. "Aş vrea să-mi recuperez tatăl. Mi-ar plăcea să îl am înapoi pe fratele meu", i-a spus el jurnalistului Tom Bradby în clipul interviului, care urmează să fie difuzat pe ITV1 duminică, 8 ianuarie. Interviul "60 Minutes" cu Prinţul Harry va fi difuzat duminică pe CBS.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Printul Harry, #ruptura, #familia regala britanica, #impacare , #stiri printul Harry