”Prințul Harry o ignoră pe Regină!” Decizia care a scandalizat Marea Britanie

Sambata, 12 Martie 2022, ora 09:17 4795 citiri
Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle

Prințul Harry (37 de ani) a luat vineri o decizie controversată, aceea de de a nu se întoarce în Marea Britanie la finalul lunii martie pentru a participa la un memorial dedicat morții Prințului Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a.

”O ignoră pe Regină”, a titrat publicația Daily Mail după ce Ducele de Sussex a precizat că va rămâne la reședința din Statele Unite în timpul ceremoniei programate la Westminster Abbey pe 29 martie în cinstea bunicului său, Ducele de Edinburgh, decedat în urmă cu aproape un an, în aprilie 2021, la 99 de ani.

Avocații lui Harry au subliniat că soțul fostei actrițe Meghan Markle nu se simte în siguranță în Regatul Unit, ca urmare a deciziei cuplului de a renunța la privilegiile casei regale.

În schimb, ca un detaliu care sporește gradul de indignare în rândul britanicilor, se pare că Prințul Harry va veni totuși în Europa la mijlocul lunii aprilie pentru a participa în Olanda, la Haga, la Jocurile Invictus, un eveniment dedicat veteranilor de război pe care îl patronează.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News