Printul Harry dezvaluie ca face terapie si vorbeste despre motivele retragerii din familia regala

Sambata, 08 Februarie 2020, ora 09:20 10344 citiri
Foto: Arhiva Hepta.ro

Printul Harry a vorbit despre motivele care au stat in spatele deciziei de a renunta la rangul de membru "senior" al familiei regale britanice, dezvaluind ca face de mai multi ani terapie.

In timpul discursului sustinut la Alternative Investment Summit, printul Harry a vorbit despre sanatatea sa mintala, spunand ca in ultimii ani a fost la terapie pentru a trece peste trauma pierderii mamei sale, conform unor surse citate de The Independent.

"A vorbit despre modul in care evenimentele din copilarie l-au afectat si despre faptul ca a vorbit cu un profesionist in sanatate mintala", a spus sursa respectiva.

"Harry a vorbit si despre Megxit, spunand ca, desi le-a fost foarte greu lui si lui Meghan, nu regreta decizia luata de a renunta la functiile regale, pentru ca a vrut sa isi protejeze familia. Nu vrea ca Meghan si Archie, fiul sau, sa treaca prin ce a trecut el cand era copil", a adaugat sursa respectiva.

Si Meghan a vorbit publicului, exprimandu-si dragostea pentru sotul sau.

Familia regala britanica a fost recent in centrul atentiei dupa ce printul Harry si ducesa Meghan Markle, sotia sa, au anuntat ca renunta la rangul de membri "seniori" ai familiei regale.

"Intentionam sa renuntam la statutul de membri seniori ai familiei regale si sa muncim pentru a deveni independenti din punct de vedere financiar, dar vom continua sa o sustinem deplin pe Majestatea Sa Regina.

Cu incurajarea dvs., in special in ultimii ani, ne simtim pregatiti sa facem acest pas", au transmis ei atunci.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com