O micuta Diana cu parul rosu - Speculatiile despre viitorul bebelus regal la casele de pariuri

Luni, 29 Aprilie 2019, ora 12:39
8949 citiri
O micuta Diana cu parul rosu - Speculatiile despre viitorul bebelus regal la casele de pariuri
Foto: Arhiva Hepta.ro

Marea Britanie asteapta cu nerabdare nasterea primului copil al printului Harry si al sotiei sale, Meghan, ale carui prenume, sex si culoare a parului fac obiectul unor speculatii intense la casele de pariuri.

Potrivit caselor de pariuri britanice, sotia printului Harry va naste la inceputul lunii mai o fetita, al carei prenume va fi Diana, informeaza AFP.

Chestiunea sexului pe care il va avea bebelusul regal nu mai pare sa reprezinte un mister pentru pariori. Persoanele care au mizat pe nasterea unei fetite au fost atat de numeroase, incat casa William Hill a scazut aceasta cota la 2/5, ceea ce inseamna un castig de doar doua lire sterline pentru un pariu de cinci lire sterline.

Dar, in pofida acestei scaderi, pariorii au continuat sa mizeze pe nasterea unei fetite. "Pe o piata normala, acest lucru inseamna ca oamenii stiu dinainte", a subliniat Rupert Adams, purtator de cuvant al casei William Hill, care a preferat sa isi suspende pariurile ce vizau sexul viitorul bebelus regal, pe 9 aprilie.

Pentru numerosi pariori, bebelusul, care va ocupa locul al saptelea in ordinea de succesiune la tronul britanic, va avea parul roscat, cota pentru acest pariu fiind de 3/1.

Diana, Grace sau Arthur

In ceea ce priveste prenumele copilului, "marele favorit" este cel al mamei printului Harry, Diana, cu 60% din totalul pariurilor, a precizat Rupert Adams. "Nu inteleg deloc (aceasta preferinta a pariorilor - n.red.) ", a adaugat el, reamintind moartea tragica a printesei Diana, decedata intr-un accident de automobil la Paris, in 1997. "Nu as dori sa mi se reaminteasca acest lucru in fiecare dimineata", a mai spus Rupert Adams.

La casa de pariuri Paddy Power, prenumele Diana se afla de asemenea in fruntea preferintelor cu o cota de 3/1, fiind urmat de Grace (7/1), Alice (10/1), Isabella (12/1), Alexandrina si Victoria (ambele cu 14/1) si Elizabeth (20/1).

"Am vazut un numar foarte mare de pariuri online si la filialele noastre din magazine pentru prenumele Isabella, ceea ce ne-a obligat sa ii scadem cota", a precizat Amy Jones, purtatoare de cuvant a casei Paddy Power.

In schimb, cota asociata prenumelui Theresa, purtat de actualul prim-ministru britanic, este de 250/1.

Daca bebelusul regal va fi baiat, atunci prenumele Arthur, Charles, James si Edward figureaza in fruntea preferintelor, in timp ce Buddha, Jesus si Donald sunt considerate cele mai improbabile.

Care este insa credibilitatea adusa de aceste pariuri? In cazul copiilor printului William si ai sotiei sale, Kate, "prenumele ce era favorit in momentul inchiderii pariurilor a fost cel corect", a afirmat Rupert Adams.

Sotii Clooney si sotii Beckham, printre posibilii nasi ai bebelusui

In ceea ce priveste locul si data nasterii, pariorii pari sa fie convinsi ca bebelusul se va naste la inceputul lunii mai, la domiciliu, in Frogmore Cottage, o resedinta amenajata in perimetrul Castelului Windsor, aflat la o distanta de 40 de kilometri de Londra.

Pariurile vizeaza si viitorii nasi ai acestui bebelus regal, care va fi nascut de o mama americana, printre favoriti numarandu-se sotii Clooney, sotii Beckham, Serena Williams, Elton John si Oprah Winfrey.

Pariorii au mizat, in general, 4 lire sterline (4,65 euro) pe acest pariu. Potrivit lui Rupert Adams, acest lucru inseamna o suma de aproape 5 milioane de lire sterline (5,8 milioane de euro) pe piata totala a pariurilor din Marea Britanie.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#copil nume printul Harry , #Meghan Markle
Comentarii