Meghan Markle si printul Harry au platit peste 14 milioane de dolari pentru un domeniu aflat langa Los Angeles. Vanzatorul, un om de afaceri rus

Vineri, 14 August 2020, ora 09:39 3752 citiri
FOTO Facebook/Prince Harry

Meghan Markle si printul Harry si-au cumparat o proprietate cu 14,65 de milioane de dolari in Montecito, comitatul Santa Barbara, in apropiere de Los Angeles, scrie Variety.

Insa numele ducelui si ducesei de Sussex nu apar in actele de cumparare a resedintei din California, conform documentelor oficiale. Proprietatea a fost achizitionata in secret la mijlocul lunii iunie de o fundatie necunoscuta, dar care care aceeasi adresa de email cu a managerului de la Hollywood a lui Meghan Markle.

Documentele publice arata de asemenea ca in contractul de cumparare este prevazuta o clauza de ipoteca in valoare de 9,5 milioane de dolari pentru 30.000 de metri patrati cu intrare privata.

Chiar daca pretul este mare, se pare ca Meghan si Harry au beneficiat de o "reducere". Vanzatorul, un om de afaceri rus mai putin cunoscut Serghei Grisin, a cumparat vila in 2009 pentru 25,3 milioane de dolari si a incercat sa o vanda de mai multe ori in ultimii zece ani, in final acceptand cu 10 milioane de dolari mai putin.

Construita in 2003, casa in stil mediteranean este decorata in alb si bej, are biblioteca, sala de sport, saune, lift, arcade, camere de jocuri si cinema, 9 dormitoare si 16 bai. Este si o casa de oaspeti cu doua dormitoare si bai.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com