Madonna le ofera apartamentul sau din New York printului Harry si lui Meghan Markle (Video)

Miercuri, 05 Februarie 2020, ora 21:42 4645 citiri
Foto: Facebook/Madonna

Madonna le ofera cu chirie apartamentul sau din New York printului Harry si sotiei acestuia, Meghan Markle, si isi descrie oferta drept "mult mai buna" decat Palatul Buckingham.

Madonna i-a rugat pe ducii de Sussex, Harry si Meghan, sa nu plece din Marea Britanie pentru Canada, oferindu-le posibilitatea sa stea in apartamentul ei din New York, arata Daily Mirror.

Vedeta s-a aratat dispusa sa le inchirieze apartamentul sau si chiar a inregistrat un videoclip pe care l-a publicat pe Instagram prezentand camerele de locuit.

Cantareata a spus ca, din punctul ei de vedere, Canada e "plictisitoare", iar New York-ul e mai bun decat Palatul Buckingham, unde nu sunt decat "niste baieti cu palarii de blana".

"Are doua dormitoare, cea mai buna perspectiva asupra Manhattan-ului, are un balcon uimitor", a spus cantareata despre apartamentul din Central Park West.

Considerata una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna, in varsta de 60 de ani, este si artista cu cele mai bune vanzari din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com