Ce și-au spus prinții William și Harry la înmormântarea reginei Elisabeta. Cuvintele deslușite de un expert în citirea buzelor

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 13:28 11191 citiri
Nepoții reginei Elisabeta sunt în relații reci de multă vreme FOTO Twitter

Prințul de Wales și Ducele de Sussex s-au întâlnit la înmormântarea monarhului britanic după o perioadă îndelung tensionată.

Jurnaliștii au aflat ce și-au spus prințul Harry și prințul William în timpul funeraliilor reginei Elisabeta din 19 septembrie 2022, scrie New York Post.

Prințul William, în vârstă de 40 de ani, i-a permis fratelui în vârstă de 38 de ani Harry și soției sale Meghan Markle să intre primii în capelă.

Ducele de Sussex l-a întrebat: „Să trecem noi mai întâi?”, în timp ce Prințul de Wales stătea la intrare. Prințul William a dat din cap că da, înainte de a-i spune soției sale, Kate Middleton, „lasă-i să treacă primii”.

Catherine Middleton, în vârstă de 40 de ani, a spus „bine” în timp ce Prințul Harry și Meghan Markle au trecut pe lângă ea și pe lângă copiii ei, Prințul George, 9 ani, și Prințesa Charlotte, 7 ani.

Expertul în citirea buzelor, Jackie Press, i-a văzut pe frați vorbind în jurul orei 16.20 în Capela Sf. George de la Castelul Windsor.

Mai devreme în acea dimineață, în timpul procesiunii funerare de la Westminster Abbey, prințul Harry și actrița americană au fost văzuți în timp ce stăteau în al doilea rând, în spatele familiei regale.

Nepoții reginei Elisabeta sunt în relații reci de multă vreme, mai ales după ce Ducele de Sussex s-a mutat împreună cu familia în Statele Unite. Acolo, prințul Harry și Meghan Markle au oferit o serie de interviuri scandaloase care au discreditat familia regală britanică, pentru care noul rege Charle al III-lea plănuia chiar să-și dea în judecată nora.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News