Cine e femeia care s-a măritat cu cel mai dorit burlac al continentului VIDEO

Duminica, 14 Ianuarie 2024, ora 10:04
6132 citiri
Cine e femeia care s-a măritat cu cel mai dorit burlac al continentului VIDEO
Anisha Rosnah

Festivităţile fastuoase pentru nunta prinţului Abdul Mateen din Brunei şi a soţiei sale au culminat duminică cu o ceremonie strălucitoare la care au participat lideri şi invitaţi cu sânge albastru din întreaga lume, relatează presa internaţională.

Mateen, în vârstă de 32 de ani, şi Yang Mulia Anisha Rosnah, în vârstă de 29 de ani, şi-au făcut prima apariţie publică în calitate de cuplu căsătorit într-o procesiune prin capitala Bandar Seri Begawan.

Popularul prinţ a fost cel mai dorit burlac din Asia până joi, când s-a căsătorit cu Anisha Rosnah, care provine dintr-o familie importantă din Brunei.

Tatăl lui Mateen este Sultanul Hassanal Bolkiah, cel mai longeviv monarh din lume şi, cândva, cel mai bogat om de pe planetă.

Palatul sultanului nu a dezvăluit încă lista invitaţilor pentru duminică, dar membrii familiei regale din Asia, Europa şi Orientul Mijlociu s-au alăturat anterior unor nunţi regale în această naţiune. Sultanul Abdullah Shah din Malaysia, ţara vecină, a declarat că va fi prezent.

Premierul malaezian Anwar Ibrahim, preşedintele indonezian Joko Widodo şi premierul din Singapore Lee Hsien Loong şi-au confirmat, de asemenea, prezenţa.

Sărbătoarea de duminică este punctul culminant al celor 10 zile de fast în această ţară mică, a cărei bogăţie provine aproape în întregime din rezervele sale enorme de petrol şi gaze.

Mateen, un ofiţer în cadrul forţelor armate din Brunei şi pilot de elicopter, a stat alături de soţia sa în cadrul unei ceremonii elaborate la vastul palat Istana Nurul Iman, în prezenţa unor invitaţi.

Biroul de informaţii al Bruneiului a declarat că cuplul "va sta pe o estradă" în ţinuta regală completă.

Ceremonia este impregnată de tradiţii care provin din istoria seculară a Bruneiului ca monarhie islamică.

"Ceremonia se încheie cu o rugăciune citită de oficiali religioşi desemnaţi", a precizat biroul de informaţii.

Cuplul a condus apoi o paradă grandioasă care a străbătut capitala, unde imaginile lor vor fi afişate pe faţadele clădirilor timp de câteva zile.

Fiind al zecelea copil şi al patrulea fiu al sultanului, este puţin probabil ca Mateen să urce vreodată pe tron.

Dar se pare că şi-a asumat rolul neoficial de a prezenta o faţă modernă a familiei regale, în încercarea de a se conecta cu o generaţie tânără crescută pe reţelele de socializare.

Mateen are un număr mare de urmăritori pe Instagram, unde fotografii şi videoclipuri atent îngrijite îl arată jucând polo sau apărând în uniformă militară.

Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Portarul internaţional Hossein Hosseini a fost suspendat timp de un meci de către Federaţia Iraniană de Fotbal pentru că a luat în braţe o suporteriţă în timpul unui meci din campionat,...
Un preot a refuzat să spovedească o femeie de 87 de ani, pentru că nu aparține de sectorul său pastoral. Ce spune Arhiepiscopia Tomisului
Un preot a refuzat să spovedească o femeie de 87 de ani, pentru că nu aparține de sectorul său pastoral. Ce spune Arhiepiscopia Tomisului
Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că face cercetări după ce un preot a refuzat să spovedească o femeie pentru că nu aparţine de sectorul său pastoral, iar cazul a ajuns în analiza...
#Printul Brunei, #nunta, #femeie , #stiri externe