Prinţesa Charlene de Monaco, prima apariţie publică în 15 luni. Motivul ”dispariției” sale FOTO

Marti, 03 Mai 2022, ora 10:11 3784 citiri
Prințesa Charlene de Monaco

Prinţesa Charlène de Monaco a participat în acest weekend la primul său eveniment monden după mai mult de un an. Soţia prinţului Albert II a fost văzută sâmbătă la Marele Premiu de Formula E al Monaco, însoţită de copiii ei, Jacques şi Gabriella, a scris Le Parisien.

Charlène de Monaco a asistat la cursă înainte de a înmâna cupa locului doi, pilotului Mitch Evan de la Jaguar TSC Racing.

Este vorba despre prima apariţie oficială a prinţesei în 15 luni, de la retragerea sa de pe scena publică la 9 februarie 2021 din motive de sănătate.

La mijlocul lunii aprilie, Charlene din Monaco a publicat primul portret oficial de la întoarcerea ei. În acest instantaneu postat pe Instagram, ea pozează înconjurată de soţul ei şi de copiii lor, în cadrul palatului, lângă piscina familiei instalată de Prinţul Rainier al III-lea.

Prinţesa a revenit în Monaco pe 8 noiembrie din Africa de Sud unde a suferit o operaţie sub anestezie generală, ultima dintr-o serie de intervenţii decise ca urmare a unei infecţii la ureche, nas şi gât.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News