Prințul Harry, atac devastator în documentarul Netflix. Cum și-ar fi ales soțiile tatăl Charles și fratele William

Joi, 08 Decembrie 2022, ora 22:21 15057 citiri
Prințul Harry

Gigantul de streaming Netflix a lansat astăzi, 8 decembrie, prima parte a documentarului în care Meghan Markle și Prințul Harry fac dezvăluiri în premieră despre relația lor tensionată cu familia regală britanică.

Primul episod al producției Netflix a început cu un atac asupra Palatului Buckingham, cu o afirmație pe ecran care susține: „Membrii Familiei Regale au refuzat să comenteze conținutul acestei serii”.

De asemenea, Prințul Harry a făcut o declarație neașteptată, care poate fi văzută ca o ”înțepătură” pentru fratele William și tatăl Charles, conform presei britanice.

Astfel, Harry a susținut că decizia sa de a se căsători cu Meghan Markle l-a diferențiat de familia sa pentru că a fost „din inimă” și nu pentru că aleasa inimii „ar fi fost persoana potrivită”.

„Cred că pentru mulți oameni din familie, mai ales în mod evident bărbații, poate exista o tentație sau un impuls de a se căsători cu cineva care s-ar potrivi modelului, spre deosebire de cineva cu care probabil ești destinat să fii. E diferența dintre a lua decizii cu capul sau cu inima.

Și mama mea a luat cu siguranță majoritatea deciziilor, dacă nu toate, din inima ei. Și eu sunt fiul mamei mele”, a declarat Harry, amintind-o în acest context pe mama sa, regretata prințesă Diana.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News