Cum sărbătorim primăvara la birou? Idei de activități și cadouri care să marcheze ziua de 1 martie

Advertorial
Miercuri, 21 Februarie 2024, ora 16:42
3780 citiri
Cum sărbătorim primăvara la birou? Idei de activități și cadouri care să marcheze ziua de 1 martie
FOTO: freepik.com

Primăvara este un anotimp plin de viață, culoare și bucurie. Este momentul în care natura se trezește la viață, iar noi ne simțim mai energici și mai optimiști. De aceea, venirea primăverii este o ocazie excelentă care se poate sărbători la birou, alături de colegii noștri. Ziua de 1 martie este una dintre cele mai frumoase zile, fiindcă este ocazia cu care oferim și primim mărțișoare, simboluri ale renașterii și al dragostei. Dar cum putem face această zi mai specială și mai distractivă la locul de muncă?

Iată câteva idei de activități și cadouri pentru 1 martie la care să te gândești dacă ești director sau lucrezi în departamentul de resurse umane.

Exemple de activități de la birou

  • Concurs de mărțișoare: fiecare angajat poate aduce un mărțișor confecționat de el sau cumpărat, iar apoi se votează cel mai frumos, cel mai original și cel mai amuzant mărțișor. Câștigătorii pot primi premii simbolice, cum ar fi o floare, o ciocolată sau un card cadou.
  • O plimbare în parc. Dacă vremea este frumoasă, puteți profita de o pauză de masă pentru a ieși la aer curat și a admira florile și copacii înfloriți. Este o modalitate bună de a vă relaxa, de a socializa și de a vă încărca cu energie pozitivă.
  • Picnic la birou. Dacă nu aveți posibilitatea să ieșiți afară, puteți improviza un picnic în interior, folosind o pătură, niște coșuri cu mâncare și băutură și niște muzică ambientală. Puteți savura gustările preferate, puteți povesti, puteți râde și puteți juca jocuri de societate.

Idei de cadouri de primăvară

  • Flori: fiecare angajat poate alege flori de sezon, cum ar fi lalelele, zambilele, narcisele sau freziile sau se poate opta pentru plante în ghiveci, care să dureze mai mult. Florile sunt un mod simplu și elegant de a exprima aprecierea, admirația sau prietenia față de colegele de la muncă.
  • Dulciuri: departamentul de resurse umane se poate organiza astfel încât să pregătească pentru fiecare persoană o cutie de bomboane, o prăjitură, o ciocolată. Dulciurile sunt un mod dulce și delicios de a împărtăși bucuria de primăvară.
  • Carduri cadou. Acestea sunt un mod practic și flexibil de a oferi libertate de alegere. Cei de la pluxee.ro au o ofertă interesantă din care se poate alege un voucher cadou, care le poate oferi angajatelor opțiunea de a alege magazinul sau serviciul unde vor să cheltuiască suma respectivă.
  • Cărți. E imposibil ca o carte să nu fie apreciată, fiindcă acestea sunt un mod inteligent și util prin care toată lumea își poate îmbogăți cunoștințele și imaginația. Se poate oferi aceeași carte pentru tot personalul sau în funcție de gusturile fiecărei persoane.

Astfel, iată câteva idei de activități și cadouri care să marcheze ziua de 1 martie la birou. Desigur, ideile se pot adapta și personaliza în funcție de preferințe și de buget. Important este ca toată lumea să se distreze și să se bucure de atmosfera de primăvară chiar și la birou.

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Recent, au apărut zvonuri că Samsung, în colaborare cu Google, dezvoltă noi funcții de inteligență artificială (AI) pentru linia de smartphone-uri. Potrivit ultimelor rapoarte, următoarea...
#primavara, #primavara birou, #sarbatorire primavara , #stiri afaceri